Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislimo samo koliku platu ima Mr. Denis za sav taj svoj \"rad\", beljezganja i šupljiranja... u ime Bosanaca i Hercegovaca (na žalost, još bosanskih Srba, bosanskih, Hrvata i bosanskih Bošnjaka)... Ali nije samo on, i slični mu drugovi iz naci stranaka, \"problem\", već je pravi problem FENA, zeleno-smeđe-crna \"informativna\" firma koja namjerno neće da izvještava o protestima u svijetu koji se upravo dešavaju protiv Natoa! A, direktoru Zeki dostavljeni linkovi... Upravo sada se u Čikagu velika bitka vodi, progresivni Amerikanci s Obaminom, \"neoliberalnom\", policijom. Tragična je ovo zemlja, ovo Sarajevo, jer od mase onih mladih muško-ženskih besposličara što dangube po kafićima, nema stotinjak svjesnih pa da se naprave demonstracije ispred američke ambasade u Sarajevu...
bolje rat nego nato pakt
manite mi vise vijesti o stepenicama tu i tu... ja vec pomislio zbog naslova da ulazimo U NATO...kad ono nekakvi MAPI PAMI...nesto ako to ostvarimo moci cemo ostvariti ono koje nas TEK VODI NA CILJ ma.ter vam...gluposti....samo objavite ako/kad UDJEMO.
Vodstvo teroristicke alijanse NATO pakt treba da odgovara za sve zlocine pocinjene and civilima u Libiji, Afganistanu, kao i sirom planete, ali prije svga za nelegalne vojne agresije i pljacku okupiranih zemalja. S.m.r.t totalitarizmu i krstaskom terorizmu kao i njegovim turskim slugama! Mucenik Pukovnik Muamer El Gadafi ce vjecno zivjeti i raspirivati otpor u nasim srcima! Zivio otpor sirijskogi palestinskog naroda!
Ko pita nas, gradjane BiH da li zelimo da proljevamo krv za cionisticke i americke interese sirom svijeta i da placamo poreze za njihove barbarske pljackaske pohode?
nece BIH u NATO jer srbi mi Srbi nismo za to,znači čim ne ide RS ne ide ni BIH,kratko i jasno...
svi mi koji nismo do kraja procitali clanak xD
Mi idemo u NATO milom ili silom...100%
BiH, drzava protektorat (rezervat)
sto dalje od ove nove teroristicke organizacije
SVABO SE VEC SMIJE http://www.youtube.com/watch?v=X_2x3aENiqs