Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo reklama za C. Dior naočale?
Ako ste posumnjali da nije on i ovo uslikao, varate se. Fotoaparat 4.000 KM, novi objektiv 1.000 KM, ostala oprema 2.500 KM. Fotograf na vise mjesta u isto vrijeme – neprocjenjivo. Za sve ostalo tu je Fedja Krvavac, SA-x.com
JA OVE KOKOSKE STA NAM SVASTA NAPRICA, A NIKO JE NOSTA NIJE PITAO !!!
strasna zena!
Ja da oće ova babuskara već jednom u penziju, od 92 se bavi Bosnom, ispade da je veći patriota od Komšića, Zlaje, Hareta i Sulje sa sve članstvom zajedno. Idi bona šetaj unuke ili pse šta već imaš a nas pusti da se dogovaramo, od kad se ti nama baviš nama je sve gore i gore
Natak\'o bi je k\'o pile Ovako, i kožica joj liči...
mani se sta su tamo govorili, ovde govore nesto drugo. samo se ti tjesi. spao si k... za usi. promijenilo se, kazem ti, drugi suci na banjoj luci.
To su isto govorili i srbi u Hrvatskoj i na Kosovu.
lazu te!!!
kurv brisete komentare,serem vam se u demokratiju i slobodu misljenja!
Granice BiH su naj stabilnije granice u bivsoj Jugoslaviji, nisu se mijenjale 1000 godina u znatnoj mjeri. Ako uzmes granice Srbije u zadnji 100 godina, vidjeces Srbiju bez Vojvodine i Kosova (prije 1912). Genocidom i zlocinima se uvijek moze stvarati novo stanje na terenu, sto je bio i srpski cilj, ali se nemoze legalizovati. Probajte se odcepiti,pa probaj svoju teoriju. RS ce nestati za 24 sata, max.
onda ono sto sad znas, znao bi da ti je sav pos(a)o uzaludan. a rekli su ti, nije da nisu. imas mahanje do badintera, a i sire i duze, i krace i jace!!!
M\'rs baba!
ono sto je juce bilo legalno, danas je nelegalno, i ono sto je bilo nelegaln juce, danas je legalno, drugi suci na banjoj luci. legalan je samo narod. granice mose pijade poguraj badinteru u pak.su.
eto ti sad badinter nek kaze dodiku da ti odvali malo kraj puta!!! ahahaaah!!!
Neznam dali si dovoljno star ali ja se sjecam da je Badenterova Komisija ispred UN-a proucila te stvari , ne samo za BiH nego i za Sloveniju, Hrvatsku , Makedoniju , Srbiju itd. Tu komisiju i njene nalaze su priznali svi u Jugoslaviji. Ona je utvrdila da republike po tom ustavu imaju zakonsko pravo na odcjepljenje i da su Avnojevske granice u tom slucaju drzavne. To je uradjeno prije bilo kojeg referenduma. Badenterova komisija je takodje kontrolisala legalnost referenduma u BH i drugim republikama. Badenterova komisija je utvrdila da je referendum bio legalan, zakonski i bez ozbiljniji primjerki. Znaci nema povoda da srbi napadaju gradove i sela i da bombarduju gradjane koji su na legalnom i ustavnom referendumu sa 64% glasova rekli DA nezavisnoj BiH, to treba prihvatiti bez obzira dali se nekom svidja rezultat.
mozda je referendum raspisan, samo te nisu obavijestili!!! odavno nemas nista sa nekima, samo se zavaravas. samo sto masta moze svasta. pod prozorom ti je referendum, a dok budes spavao, zakucace ti na vrata, odjeven od glave do pete, kao car selasije!!!