Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipo pipni se dole ja mislim da ti se pipa pretvorila u djanu!De pošalji matere ti i nama u Srbiju te spiskove da ih i mi hvatamo ha ha ha.Što rekao pokojni Arkan možete da ih uhvatite al MALO NIŽE!ŽIVELA NEZAVISNA REPUBLIKA SRPSKA!
Ovaj krivousti genocid nezna mislit svojom glavom.
Smeta im OHR, nemogu efektivno da karadu, kad nebi bilo OHR onda bi bili puno efikasniji, znate vi koji je to hendikep kad imate nekog ko vam smeta da se pobrinete za svoj dzep na \"posten\" nacin. Valja to po svaku cijenu rijesiti dok se jos moze koja marka na pribaviti...
Smeta im OHR, nemogu efektivno da karadu, kad nebi bilo OHR onda bi bili puno efikasniji, znate vi koji je to hendikep kad imate nekog ko vam smeta da se pobrinete za svoj dzep na \"posten\" nacin. Valja to po svaku cijenu rijesiti dok se jos moze koja marka na pribaviti...
Ti si špiriću jedan obični brbljivac i nijedanput nisi stao u zaštitu države BiH a puno si se od nje i najeo i nakrao.Najbolje bi bilo i tebi i tvom mentoru da ništa ne pričate jer sve tvorevine koje su stvorene na genocidu i nasilju su nestale pa će nestati i ta tvoja za koju se zalažeš.
A jeli bez OHR-a??? NECES neces i dalje nastavljat UNISTENJE nase drzave BiN-e svim opstrukcijama i blokadama,pljackom i neprijateljskim djelovanjem i zavjerama protiv nase qquvrerene drzave!Ti ces bit TUZEN ko svi OSTALI koji su VEC GODINAMA NEPRIJATELJSKU ZAVJERU ZAJEDNO s tadicem i jeremicem vodili i nastavljaju protiv SUVERENE drzave BiH-e! DOSTA vise! BiH4EVER!
Pretpostavljam da se ova insinuacija odnosila na srbe, ali te moram razocarati da sam ja hrvat. Vjerojatno si mislio da smo vec nestali, ali evo jos nas ima...
BOSANSKOHERCEGOVACKI politicari bi trebali NAPRAVIT jedan DEBELI DOSIJE o SVIM ratnim zlocinima i genocidu nad Bosnjacima Muslimanima,Koncentracionalne logore,SVE hronoloski sta se radilo u Bosni i Hercegovini! NAPRAVIT kopije i podijelit ih svim DRZAVAMA UJEDINJENIH nacija i POSLAT ih SVIM PREDSJEDNICIMA EU-e,SAD-a,iTD. REC im da nam je DOSTA vise genocidne tvorevine i da HOCEMO JEDNU normalnu demokratsku drzavu!! A NE SRBSKI FASIZAM I NACIZAM!I trazit OTVORENO da fasisticka srbija isplati SVE sto je duzna nasoj drzavi dal pravdom dal parama! BiH4EVER!
@? E da hocete vise otici iz BiH da malo dahnemo dusom, ali vi to nesto nikad. Palite te traktore ili da vas mi gonimo.
Meni je Mile rekao da vam ovo kazem jer ja drugo i ne znam. Nama Mile daje komande a mi slijepo izvrsavamo. U vatru, u vodu, u nabujalu rijeku, kako god Mile kaze. Mile je car, Mile je genije, Mile je gospodar nase avlije. Sve za Mileta, Mileta za nista.
nece biti niti dijaloga niti ohr-a. bit ce pa-pa bih ;-)