Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@AKADEMIK odlican komentar br. 2. Bas si inteligentan. Evo cmok :-* :-* :)
Fino bas, dovoljni su pojedini komentari pa da shvati sa kavim primitivcima zivis, a o ulazku u EU i da ne govorim. Kako kad se jos sicate takvim izrazima. Bas ste primitivci.
sta me briga kada če i hoče li ovo igdje uči, imamo PUTOVNICE i mozemo gdje i kako hočemo.
Cuj Bosna da ide u EU. Drzava koja je napravljana na racun genocida da ide u EU? Srbin Muslimana, Musliman Srbina, Musliman Hrvata, Hrvat Srbina, Hrvat Muslimana, Srbin Hrvata, genocid za genocidom i jos takve da vas puste? Svasta!! Vase ce komsije biti u EU, ako vam je toliko stalo, mozete uzeti nase pasose. Evo mi Hrvati uvijek kazemo da su Muslimani nase cvjece, prema tome sto bi vi rekli, bujrum!!!
Necemo nikad uci u EU, kao Turci...Pa razvijeni smo od rumunske i bugarse:(:(:(
5 godina??? Doris ti se salis.....
ako bih politicari vjeruju da ce nas neko primiti u eu cito reda radi i jos uz to donirati iz eu fonda a ocigledno je da vjeruju onda smo popuslic i to pravi. medjutim sledeca stvar je da postoje zemlje koje nisu clanice a sasvim su dobro organizovane i veoma usko saradjuju sa eu i uprkos pozivima za prikljucenje eu one to konstantno odbijaju.mislim da bi nasi politicari trebali citaati literaturu poput ustava svicarske;norveske itd itd.uz to platiti finansijske strucnjake da naprave plan i program posto mi takvih nemamo umjesto sto dijele novce sakom i kapom podobnim u razvojnoj banci. mislim da smo mi jos dalekooooo s pameti od eu i jedne moderne i prosperitetne drzave.politicari hvataju sitan car za mandata ;prodaju drzavu a gradjani su nemocni.vrzino kolo nacionalizma i politickog kriminala
ma samo lagano, BiH ce, izgleda, ostati jedina \"crna rupa\" na balkanu koja nece zadugo u EU... ccc
AKADEMIK, svaka čast jarane!
267 ministarstava? Da sam juče umro ne bih ovo znao. Pa cijela Evropa zajedno nema ih toliko. A, da, državni, entitetski, federacija, kantoni i županije... Mašala, dobro nas ima i na karti.
\"Prema njenim riječima, BiH ima obećanje da će postati član EU iz Soluna, koje su potpisale sve države članice Unije.\" - Meni ovo zvuci kao ona stara: Obecanje ludom radovanje :D
Istina je da je vlast nesposobna ali nijedne rijeci kritike na racun majstora za stopiranje milorada dodika koji naravno sve radi da srusi ovu zemlju imam osjecaj da je nakon njenih kritika na racun dodika i nju je kupio nazalost ona prica iz njegovog jezika sto se mene tice ovoj licemjernoj rospiji nije trebalo ni razgovarati s njom....
Ako se ova Pakova jos jednom samo oglasi namah him treba poslat Brankovica da upravlja EU-om.. Nema se tu sta vise odugovlacit.
Pa i nije neka velika furka biti u EU. Samo jos S Mesic misli da jeste a cak i top glave u samoj EU sumnjaju u cijeli projekat sve glasnije. No s obzirom da ovdasnjim stadima treba non stop prodavati suplju i ublehe onda pumpanje ide svojim redom. Ova hanuma Pack je izhlapila svakako i ne znam ko nju osim nas ovdje uopste slusa. I ko je u stvari ona? Neki organ? Neko ko donosi odluke ili postar? Lazu vas. Ljudi lazu vas.
eu jedino interesuje kako zaraditi lovu, bitno je da zakon ne zastiti BiH proizvodjace, a u EU necemo da udjemo barem 5 godina... Onda EU treba da ceka 5 godina da BiH prestane da stiti domace proizvodjace. Knjiga Memoirs of Economic Hitman svi nasi ozbiljni politicari trebaju da procitaju prije nego krenu sa igranjem kako ovi sviraju, pogledajte sta banke rade danas tako ce da bude sa svim pa ce narod da pati jos makar 50 godina, nije sve sto sije zlato ljudi, srbi, hrvati, muslimani, svi cemo da popu...