Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH nema alternativu ni za šta osim stranaka koje si nas i dovele u situaciju da prosimo za sve što nam treba, glasaj stoko biće i gore
Eto naše stranke su krive za svjetsku krizu i inflaciju, za pandemiju i ratove?
User1648 jednostavno, glu* si..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dok su džamije pune, ja se ne brinem za grijanje Sarajeva.
Kako se prija živjelo bez plina.Imamo mi čumura šta će nem genocidni plin
Opet SNSD i HDZ više misle na državu BiH nego “patriote”.Da su podržali reziluciju nestalo bi plina.
Neka se naše šume sjeku bez milosti i izvoze ,a mi uvozimo tuđi plin i masno ga plaćamo.Fuuuuuuuuuuuuuj
Klix ba komentari Koji ce jednog Dana biti upitani I propitani od TVORCA MRZNJA,MRZNJA I SAMO MRZNJA
Ma nek ga odmah zavrnu , ko ce ga placat sa ovim cijenama.
Čudno da BiH nema alternative mene ovde neko zajebava
Znaci primi ga od pozadi samo mi ostavi gas Imam gas ali ne bitno i ako zavrne i treba da se zavrne jer to je velika lova za Putina
Ništa nisu uradili,što se može čuti od naših lopova koji žele biti legitimni već četiri godine in spominje kako želi predstavljat hrvate,ovaj drugi mu namješta sve kako bi njegova Sabiha ostala direktor Ukc,jadna li vam majka bila sa vama.
Vracamo se na cumur i drva :D struju cemo samo za sijalicu, frizider i mozda tv.
Dok na me SDA trpala kriminalce na rukovodece pozicije tipa, Bicakcica Brankovica Hadzipasica ovog uhljupa Novalica i dr. gradjani su svakim danom tonuli sve dublje.
Mi nemamo nizasta alternativu samo samo ako sta moze se zavrnut u dzepove..jadni smo sa ovim begovima
E da vala hoce
Koja BiH ima koristi od plina? Tu je samo par gradova na prste jedne ruke koji se koriste plinom. Niti plinskih elektrana niti bilo šta. Normalan svijet pokušava bit energetski neovisan, prave se alternative vjetroenergije, solarni paneli. Kako da ugradim kad nema subvencije na solarne panele. Nesposobni kadrovi i kilometarska birokratija. Gasi jer ste nesposobni. Drva i ugalj za sve ostalo. Ionako nismo još iz 19.vijeka izašli.
Sve je u Allahovim rukama, pa i gas - Fadil Novalić.
Dok je čumura nama plin ne treba!