Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poslije svih enickih ciscenja,ratnih zlocina,silovanja,koncentracionaklnih logora itd.zoran i marina su na ovakvim kljucnim mjestima,tihicu i svi ostali politicki lideri izdajnici i kolaboratori srpskih zlotvornika i ubica! ratni zlocinci trebaju odgovarat gdje oni bili i ko oni bili!
Glupost. Ima spisak svih zlocinaca. 97 % pise srbin iz ... 2,9 % hrvat iz bosne i 0,1% bosnjak iz bosne iz zadnjeg tora, bar na postojecem spisku svima dokazana nevinost. iz prvog pola-pola osudeno (za par se jos traga) , hrvati mnogi oslobodeni (za par se jos traga)
Zato sto su hrvati najmanje ucestvovali u zlocinu a najvise su prognanjani u muslimanskim medijima kao i nezakonito smjenjivani. Jel ima lista Islamofasistickih zlocinaca??
Ustasko poglavarstvo Sarajevo-x.com ima taj spisak