Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH-a,nikada i nije Zaostajala,po pitanju Evropske itegracije,pa nece ni u narednom periodu !!!
A sta vise EU ceka da formira svoj novi ured - odugovlaci kao i uvijek, neodlucna i konfuzna sta da radi sa BiH. Sigurno je da nam takvi elementi ne smiju biti vodici - i zato je neophodno formirati vlast s EU podrskom ili bez. Inzko uopste ne komentarise dogadjaje ovih dana a zna da se preduzimaju koraci formiranja vlasti - ceka na gotov akt pa ce onda komentarisati odrazavajuci stav EU - u stilu \"podrzavamo\" ili \"rekli smo vam da ne moze tako\". Dvolicnost na nivou visokog predstavnika - jadna je i EU sa sobom takvom - nigdje integriteta i transparentnosti.
-Ti sigurno nezaostajes ,plata ti je redovna,jeli ista ko i prije 23 230.Eura -mjesecno ,penziono i sve beneficije a nista ne radis .