Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam Nasu stranku. Saopcenje je politicki nepismeno i nerazumljivo. Koga oni podrzavaju i kakve poruke salju? Ispade da Nasa stranka podrzava Nedzada Brankovica i Vladu, zatim ispade da podrzavaju stavove Stranke za BiH, a protiv su SDA. Logicno Nasa stranka predlaze da Nedzad Brankovic i Vlada ostanu uz njihovu podrsku i prodaju jedinu vrijednost koju imamo energetiku. Draga nasa Nasa stranka - malo politickog prosvijetljenja nije na odmet vama reziserima, glumcima, pozorisnim radnicima. Sada ste se razotrkili do kraja posebno nakon sto je SzaBiH-ovski portal 24 sata objavio saopcenje Nase stranke uz naslov: Investicije u energetiku SDA zaustavlja zbog najprostijih stranačkih borbi! Kada politicki nepismeno pisete saopcenja ocekujte da vam Pecanin zakljuci samo ono sto njemu odgovara. Osim toga Senada Pecanin je stvarni gazda Nase stranke ostali glumci, reziseri, producenti su samo statisti u njegovoj predstavi.
Ma ne slusaj bilmeza! To su sve saami nacio-lopovi!
Nasa stranka je imala citavih par mjeseci da razradi svoje strateske ciljeve - za razliku od tvojih stranaka koje su imale samo dva desetljeca - pa da su totalni retardi - uradili bi nesto od nicega - a oni su od necega uradili nista - dobro i korisno po drzavu, a posebno po Federaciju. PS.Trebalo bi ti deset x vise vremena nego postoji Nasa stranka - da odcepis kapljice istine - sta su tvoje stranke uradile dobroga za Federaciju a samim tim i za drzavu BiH. Iz tih razloga ti treba dosta vremena da otcepis slavinu pipo i pustis da iscuri malo vode ali bez mulja u korist svojih stranaka.
prilog za - 27.10.2008. u 08:58 ********** tvoje stranke i tvoji stranacki lideri su imali - s a m o - 20 godina da urade nesto korisno - ili da budemo tolerantniji pa da oduzmemo 4 ratne godine - sta su tvoje stranke uradila samo od Federacije za 13 godina vladavine ?? ocepi slavinu pipo i pusti barem kap istine o Federaciji i o svih 10 federalnim malih autonomnih drzavica u njoj?
Pipo, a sta mislis o liderima tvoje stranke koji umjesto tvornica i otvaranja radnih mjesta kopaju piramide i putuju po blisoistocnim i arapskim zemljama, emiratima i slicno? sta su tvoji iz tvojih stranaka uradili - za - Federaciju da funkcionira koliko-toliko normalno? (cast vrlo rijetkim izuzecima)
Hajd-te nasa stranko idite u sred Banja Luke filozofirajte o demokraciji,fasizmu,etnickim ciscenjem muslimana po bosni i Hercegovini,cetnicima sto slobodno uzivaju po RS-oj,dodbika koji prodaje Bosanske firme i puni svoje bankarske konte po svijetu,trazit da oni sto pljuju po Bosni i Hercegovini skupljaju svoje prnje i opanke i vrate zemlju,kuce muslimanima...idite reci da dodbik nema pravo da spomene referandum i odcjepljenje RS-e koja je genocidna tvorevina fasista s Pala i majke Srbije! Jad pokazite da volite svoju zemlju i recite da svi oni koji ne vole zemlju Bosni i Hercegovinu ne trebaju ostat da zive u njoj,jer ona nije srbija vec Bosna i Hercegovina,hajd te nasa stranka,pokazite da volite \"nasu bosnu i Hercegovinu\",had te zvrcni protiv pravih neprijatelja nase drzave i fasista! Prestanite pljuvat na sda,pocinjete stvarno gubit kredibilitet kao jedne neutralne i politicke stranke koja je za cjelokupnu Bosnu i Hercegovinu i njenu politicki-demokratsku drzavu! .................................................................................................i tacka!
jebli vas i sda i brankovic licno
@svasta osnovno demokratije: Nasa stranka je opozicija = kontrolise sta radi pozicija (SDA, SBiH) = ukazuju javno na njihove greske i probaju ih degradirat tako da nemogu da rade \"svasta\" kontas ?
Joj ove stranke, samo nesto napadaju, osudjuju, protive se... a nigdje nista za sta se to oni zalazu. Optuzuju SDA za politikantstvo, a upravo su ovakva saopstenja obicno politikantstvo. Dobronamjeran savjet za NS: manje suplje, a vise vasih vidjena rjesavanja konkretnih problema. Kako da glasam za stranku ako ne znam sta ta stranka misli o npr. prodaji telekoma, investicijama u energetski sektor, kako obuzdati Dodikov nacionalizam itd. @5do5 Ne znam kakve veze Komsic ima sa NS, al kad si ga vec spomenuo... Tip je najobicniji bezveznjakovic, nista on ne radi. Drzava pred raspadom, a ja nisam od njega cuo ni glasa. Kad god je sta vazno na Predsjednistvu, on je uvijek mudro suzdrzan. Jednostavno imam osjecaj da se covjek ne mijesa puno u svoj posao. hebo takvog predjednika...
Iako Nasu Stranku koja jos uvijek nije moja iznimno cijenim, ipak se niposto ne slazem sa konstatacijom da je N. Brankovic kriv za ,,drugo stanje\'\' u federaciji. On je najslabija isturena karika u lancu najjacih stranackih lidera i seosko mahalske strategije - rekla-kazala - jednih ,,za\'\' i drugih ,,protiv\'\' drzave..... Cudno je da jedan Zeljko Komsic sebi dopusta da bude dio cijele te farse, ali on vjerovatno zna sta radi, u svakom slucaju nista lose po bilo kog prijatelja ove zemlje.
Buduci da su Dodik i njemu slicni po obicaju i danas i ovdje sirom otvorili vrata virtualne neuropsihijatrijske ordinacije - 100tinjak uglavnom tesko oboljelih pacijenata se upinju da ne propuste svaku dobru priliku za psihopatosomatske -mentalnokoliticne prolive, tako da ste i vise nego dobro prosli glede ,,trenutne\'\' ponude i potraznje i obratno.