Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lejla apsolutno si u pravu ali bosanci to nikad nece skontat. svako tvrdoglavo gura svoje iako zna da je to nerealno i radije ce u propast nego popustiti. sve se moze urediti i dogovoriti za dva dana. federacija ili evt. konfederacija najmanje 3 entiteta sa klauzulom u ustavu da nema otcjepljenja ukoliko se o tome sva tri naroda ne dogovore i ne daju svoj pristanak. ovako u svakom slucaju vise ne ide..... mislim ide,.... ali svi zajedno u 3 p. m.
BRAVO!
I budala vidi da ne ide u pravom smjeru, nisu morali bacati pare na istraživanje. Čim se napravi unija triju republika sa zajedničkim vrhovnim organima, krenut će u pravom smjeru, to se može riješiti za sedam dana. Naravno, moraju se zaustaviti srpski secesionisti i bošnjaćki unitaristi. To je to.
KOJI GENOCID...ALO BRE!!!!!!!!! KOJI GENOCID SMESNI STE
ne to stvarno nismo znali , koje gluposti pisete to nije normalno
kako ne ide u pravom smjeru, pa ide na kafu
NEMA NAS, zato sto smo pobjegli od vas sto*ko genocidna, kao i sve ex yu republike......
vidim da ima najvise majmuna po komentarima....
mislis svaka zemlja koja ima populacija muslimana,ima problema.. u pravu si! jes da mi u nasem delu nemamo bar to,nemamo vas! drago nam je sto ulicama srpske islam.imena ne odjekuju nema vas u skolama nema vas u fabrikama nema vasih kuca ....ma nema vas ahahahhahhahhahahhahhhhahahahahahhahahaaaa
svaka zemlja koja ima smrde ide u krivom smjeru. to je barem jasno.
kolumbo !!!!!!!!! mi idemo u rikverc
bitno je da se ide pa makar i u nepravom smjeru. Yes, there are two paths you can go by But in the long run There\'s still time to change The road you\'re on