Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..."Ovo je mali korak za čovjeka,a veliki za čovječuljka...!!!"
ZIVILI SMO MI I DOASADA BEZ UNIJE MOREMO I MOZEMO I U BUDUCNOSTI BEZ UNIJE POSTAVLJAM PITANJE MEDIJAMA POLITICARIMA GRADANIMA DRUSTVU OVE BOSNE I HERCEGOVINE AKO TE NEKO NE ZELI U SVOM DRUSTVU ZASTO BI SE NEKO UPORNO BORIJO DA POSTANE DIO TOG DRUSTVA AKO GA IONAKO TO DRUSTVO NE ZELI.
"Nije jasno sto je na kraju dogovoreno"... dobit ce te istu karinu ko i Slo i RH i svi ostali, sad kad krene filanje stranom robom, roba iz RH ili Srb ce vam bit ko kamilica sta ce se sve uvozit...oni znaju da nase drzavice ne mogu ugrozit njihovo gospodarstvo i zato pod parolom slobodne trgovine ce napunit drzavu...Njemacka umjesto ratom, pokorila Evropu parama/proizvodima/gospodarstvom
I kad potpišemo taj ugovor dogovor, koliko ćemo čekati za pridruživanje i ulazak? 10-20 godina, manje-više? I šta će to nama na kraju?
Dotle ce vam unistit gospodarstvo uvoznom robom, stalnim zaduzivanjem ce te prodat sve sto imate...model koji prolazi u praksi savrseno...evo Grcima rekli da ce im uzet neke otoke
ako udjemo u EU to je nasa definitivna propast. Mi smo trebali ganjati svicarski model, pruziti evropskim kompanijama utociste i dati im sansu da prebacuju svoje fabrike u BIH.
Kada bi ova koalicija trenutno usla sutra u EU komunisti d estruktivni iz bih bi rekli jao sto ste usli trebali smo mi napraviti nasu eu ovo je sve neka prevara..vi ste bolan destruuktivnog mozga..pa svaki korak blize prema eu bolan otvaraju ti se milijarde eura fondova predpristupnih za razvoj razlicitih segmenata investicije dolaze jer imaju osiguran kapital i jer im je siguran kapital...kako ste samo destruktivni komunisti uzas jedan!
Samo Islandski model. Svaliti strane banke, bankare pohapsiti. I kopneno se odvojimo od ostalih država.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uništi privredu i član si EU ? Kakav ba član, KOLONIJA, za evropsku robu VIDIŠ DA NEMAMO NIKAKVE PROIZVODNJE. Odoše sve rijeke u kancerogeni mulj brana, sve preduzeća na doboš i sav zrak u sumporne DIMOVE termoelektranA, a djeca u Nejmačku na rad.MAda, Fahrin AVaz reklamira i primamljivi rad na kruzerima uz obilje prostitucije !! Pa 1990 su nam obećavali Švicarsku a od nje smo nakon 25g dobili samo krede švicarce i plate parlamentaraca ko u Švicarskoj. Sada mi ISTI obećavaju EU za 25 godina !!
Evo jos jedno trola SDPa i DFa komunista koji se na sve sile bore da ova drzava samo unazadjuje da se nikad nista ne rjesi i da oni palamude kako ce jednog dana bit bolje dok neka niksic brata zaposljava sa svog zivrsnog direktora..necete bolan na vlast do 2026 ako i tada!
Super, ovim tempom priključujemo se EU već 2105. godine. A neki pričaju pričaju da smo spori. Eto im sad!
hajmo biti pozitivni, ovo je dobra stvar...samo naprijed!
a koliki je taj korak?