Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nacionalisticke stranke su glavni krivci za ovakve pojave jer od 90' siju mrznju medju narodima u BiH kako bi se domogli vlasti i vode se poznatom fasistickom parolom 'zavadi pa vladaj', tako najlakse beru poene kod 'svojih' naroda a zauzvrat im daju katastrofalne uslove za zivot, nazalost
Super, ali hajde ti nadji rjesenje da zadovolji sva tri naroda? Ili si shvatio da je vrijeme za mirni razlaz? Dodik je izgleda u pravu.
ZA KOGA SI TI GLASAO,NEMISLIS VALJDA DA SDP NIJE BOSNJACKA NACIONALISTICKA STRANKA.
U državi u kojoj je Fašizam, nažalost, itekako zastupljen, ovo je zakon koji je definitivno falio i bio neophodan. Čestitke! Respect.
sve pohvale vala za one koji su uopšte pokrenuli ovu incijativu, odličan potez ;)
sve stranke koje se protive donosenju takvog zakona su fasisticke, dakle treba i njih ukinuti pod hitno.
Klix.ba je islomofašistički portal
Sta se sa tim ceka.
Ovaj zakon bi promijenio mnogo stvari u BIH. Postovala bi se BIH a ne bi se na svakom koraku sirio nacionalizam...
Zakon koji ce smanjiti dozu nacionalizma i netrpeljivosti medju narodima. Jedan od koraka ka boljoj buducnosti jer sve dok se budemo dijelili necemo napredovati. Trebamo se ujediniti...
Ove kurve iz zapada su napravili fasisticki entitet RS a sad nas pitaju za neke zakone protiv fasizma.
protiv ovog zakona mogu biti samo oni koji se u tome mogu prepoznati
ne mozete usporediti staljina I staljinizam koji je koristio komunizam kao ideju za svoju ideologiju sa titom I njegovim socijalizmom koji se borio protiv fasizma I fasista. nikad Tito ne moze biti kao Paveljic ili Draza a pogotovo ga u isti kos stavljati sa Hitlerom. SMRT fasizmu I fasistima!
Pakuj kofer i pravac Zimbabve
i to pod hitno!!!!
Pa nemogu izglasati zakon protiv sebe, zato i nece da glasaju. Ma to treba sacekati pred vratima i sve pohapsiti, potrpati u autobuse u pravac Zenica. Prije pripremiti vojsku i dobrovoljacku gardu, zauzeti glavne upravne zgrade u Banjaluci i Mostaru, uvesti policijski sat, nesto istuci, nesto ucmekati a nesto pohapsiti i mirna Bosna. Poslije dovesti par regularnih da pozovu pucanstvo na mir i rad i THE END!
Ne samo fašističkih nego i komunističkih, nacističkih i svih drugih totalitarnih ideologija i režima.
"Postoji dio parlamentaraca koji ne žele glasati za takav zakon, kao ni za onaj koji brani negiranje genocida." Zbog njih drzava i jest ovakva.
Oni koji podrzavaju "Za dom spremni" i ostale nacionaliste bilo koje vjere i nacije smatram ih fasistima. Pa tako i Miju Martinu!
sto ce biti onda razocarani cetnicki pokreti,oni su ionako do sada slobodno marsirali bosnom i nikom nista,oni su garant sigurnosti kako kazu,a ti bosnjo...