Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurtovicu, Koji ti je k.... ostavi se mene.... Svak ima svoje misljenej ako ti se nesvidja to je do tebe. Prijatno i zivio
cuckooClock, i Prelog i Ruzicka su zvanično Nobelovu nagradu primili kao Švicaraci http://www.nobel.se/chemistry/laureates/1975/ http://www.nobel.se/chemistry/laureates/1939/index.html Ali potpuno si u pravu, sve je to Slavenska majka rodila. Hvala što me podsjeti na Vukotića. Eh... Dobra stara vremena i “Krava na mjesecu” :) :)
MARADONA i ti bi trebo bit sa Busom.suplja ti glava ko i njegova................
znate sta je polu bus polu ovca ? bleeeeerrr
samo protiv muslimana !!1 jebo im ja mater englesku!!!u ..... cao
Za nagiba uzbrdicu: vladimir prelog, rodjen u sarajevu dobitnik nobelove nagrade za hemiju 1975., i leopold ruzzichka dobitnik nobelove nagrade 1939. za hemiju(mogucce je da nema veze sa BIH, jer je rodjen u Vukovaru), ali eto 2 NOBELOVCA, Andricc i Prelog. Oskarovci Vukoticc za crtani film rodjen u Bilecci i Danis.
Dragi nas Druze Tito, vratoi se ti nevratio, nema nam pomoci, kad si fukara svak te napada i moze ti rec sta god hoce. Tako nam je kad nismo znali cjeniti ono sto smo imali, kad ih samo cujem kako pametuju o nama, nekazem da smo mi najjpametniji iako to mislimo, ali ko su oni, ja se pitam, neznaju 2x2 koliko je ali valadaju svjetom, i to je to sto nama pada tesko. Joj kako nam je dobro bilo. Ljepi nas Druze Joza. Da vidis ovog sra... Raja smrt fasizmu sloboda narodu Zivio Drug Tito na celu sa komunistickom partijom SFRJ vazda i do groba.
pogan engleska, kolonijalisticka, sjeme im se zatrlo
Ma neka se oni jebu. Ovdje je 4 godine trajao rat u kojem se ubijalo i rušilo nemilice. Svaka logika govori da bi ovdje trebala biti epidemija PTSP-a. A je li? Ne bih rekao. Poslije svega što se desilo, ovdje se normalno živi, osim što vlada besparica. Jebene SAD i sada pate od sindroma prouzrokovanog ratom od prije 30 godina na drugoj strani planete. Mi smo najpitomija nacija na svijetu.
ZNACAJNA STRANA POPULACIJA PREDSTAVLJA SIGURNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE.DOSLI SU I SA SOBOM SU DONIJELI DROGU, PROSTITUCIJU,NECEMO STO SMO ZNALI PRIJE NJIH....SAMO ZGRCU PARE AGLAVE SUPLJE.......NEKA IDU KUCI NASI STRUCNJACI ZNAJU SVE BOLJE-. ADIOS ......................
Pazi Blair–ove retorike: “Brojna muslimanska popoulacija predstavlja ozbiljnu prijetnju sigurnosti Londona”. Znači opasno je zato što u Londonu živi dosta muslimana, a ne zato što je Blair poslao vojsku da širi nestabilnost diljem svijeta i da okupiraju ono što ni po kojem osnovu ne bi smjeli da okupiraju. cuckooClock, izvini na neznanju ali na koga (osim Andrića) misliš pod “3 nobelovca”?
komentarNAJEBEM IM SE JA MALO ONE KRALJICE NJIHOVE.MARS ENGLEZI.
mama mene strah
englezi su najvece karine na svijetu.
ja i moja raja upravo planiramo atentat u londonskom metro-u. da malo popravimo statistiku.