Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa, mi nismo mogli Sefica s 18 krivičnih i 47 prekršajnih prijava kazniti, a kamoli pedofile, to treba dojaviti raji koji su, pa da ih dobro izmlate!!Kazne nikakve neće biti, samo neki registri, kao i registri krava i sl. !!
@noridcm Bravo genije. Evo ja kao žrtva prijavljujem da je noridcm poremećeni primitivac koji djeci stavlja razne svoje organe u razne otvore koji su preuski za tu svrhu, tako da ga pod hitnto treba namlatiti namrtvo. Dokaze nije toliko teško napraviti, pogotovo ne takve na koje će obrazovana i kulturna "rulja" nasjesti.
@noridcm Čestitam na toliko rijetko viđenoj kreativnosti. Sad probaj neki argument protiv onoga što sam napisao. Po mogućnosti da je logički koherentan.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovdje su trebali biti iskljuceni komentari. Klikše trebao.si biti iznad ovoga.
Bas je to 2016 u vladi neko uocio da nam je to potrebno. Oni uoce kad im fali za plate i organizuju fiktivne kredite za isplatu u tome su velemajstori. Pruga Samac-Sarajevo je bila iz temelja za 7 mjeseci gotova sa svim pratecim objektima, oni autoceste prave vjecno jos se vozimo kaldrmom.A zaduzeni na osnovu autocesta kao Grcka.
Cemu registar? Pa imaju i liste i specijalna odjeca za pedofile da se lakse raspoznaju. Imaju i vlastite specijalne zgrade za napastvovanje djece, specijalne ritualne praznike... cak stavise, roditelji im sami dovode djecu da ih napastvuju i siluju. Kad se neko i pobuni, citavo se selo skupi da brani pedofila. Sve uredno, po nacionalnom kljucu. Imas fino hodze, popove, svecenike... Jest da te liste ne pokrivaju zene koje napastvuju djecu, ali sudeci po komentarima to je valjda OK.
BiH nema ni validan popis stanovništva, a o ostalim stvarima da i ne pričamo.
Nema tu sta da se razmislja treba donijeti zakon za dokazanu pedofiliju.I to netreba da bude kazna nego zatvor u sanatorijumu do konacnog izlijecenja a to moze da bude u staroj dobi kad bude imao 80 godina bez ikakvih seksualnih zelja.Jer ta osoba je opasna po djecu,on nemoze da kontrolise svoje sexualne nagone,ili kastracija neznam sta vise moze da se kaze.
Pa ebemu misa nekada je JNA davala vojsci brom da smanje seksualne aktivnosti vojnika,pavaljda ima nesto i za ove pedofile da se smanji njihova seksualna zelja.
Ima. Giljotina. :)
Ovo je jos jedno uzimanje para od pporeskih obaveznika.Niko neprica kako sprijeciti pedofiliju i izlijeciti.A ne kako popisati pedofile pa eto kad se nesto dogodi,a ha evo imamo spisak sad cemo vidjeti koji je.Ebes budale.Nedo bog nikome.
@sphinx moze se smanjiti sexualna zelja,postoje za to sredstva,jer ovdje je upitanju silovanje djece.A homoseksualci su druga stvar,oni to rade na obostrano zadovoljstvo.Znaci kad je upitanju silovanje sud u svojoj presudi nebi trebao da donese kaznu zatvora samo,vec i kaznu ukidanje sexualnog zadovoljstva,pa kad ih prakticno kastriraju injekcijama ili tabletama,onda im vise nece trebati zatvor.
Obiljezit govna trakom oko ruke, a ispred kuce ili stana postavit tablu sa upozorenjem da tu zivi pedofil kao u dragoj nam USA.
sta je stoko pedofilska? dislajkujete?
Samo za Hrvatsku katoličku crkvu: SUDEEE MIII ZATO ŠTO DJEČAKE VOLIM, DJEČAKE MALENEE, ŠTO SAM MAZIOOO ONE NAJLJEPŠE
VLADIKE NA VRH LISTE...
Prvi na listi Muhamed a.s., hodža iz Gluhe Bukovice i svećenik Mato Križanac iz Gornjeg Vakufa, jer za moral je potrebna religija, zar ne? hahahaha
I naravno moralna vertikala Vladika Kačavenda.
Sudovi kaznjavaju ljude koji recimo sjeku "drzavne" sume.. i zatvori se pune takvim ljudima koji sasvim casno prehranjuju obitelj.. a na slobodu se pustaju ubice.. i sl. Pa i pedofili.. imamo pedofila sta sad obavlja Sadik Ahmetovic? Dokazano pedofilcina.. ali u zatvoru trunu casni ljudi.. rjesenje je sve privatizovati..pa i sudove.. zakoni su suvisni.. sudi se srcem...a ne zakonom
*ebo te, 2016-ta je godina, nas sve skupa u BiH ima nešto preko 3 miliona, i klocovi nemaju najobičniju bazu podataka....pa glupani jedni, otiđite na kurs Excela i uvežite obavještajne podatke.
@kleka Nije Excel - a, već Access - a!!!
Nama potrebe xa Access-om
Odlican prijedlog,sve pohvale Banja Luci.
Pa taj spisak vam je bar lako napraviti. Popisite vjerske sluzbenike i politicare i pola od njih je tu.