Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Fadil sad za kifle pa se raskuko, a dok je on hapo sve je bilo OK...
A Fadilu opet \"nedovoljno\" zagrabio od donacija pa mu sad krivo! Al\' biće bolje dok bude Treći. Hajmo Bosno SVI za Treći!
@OBILIC Pa srbi su rusili te iste dzamije na koje se toliko para trosi.
Pokro Dodik i kompanija!
Islam i muslimani sami po sebi retrogradni i destruktivni ....pa tako i silnu lovu od donacija Muje razyebase i pokradose.Ti isti retrogradni i destruktivni danas ce reci da im je za taj lopovluk kriv Dodik,SRbi i RS. hahhaaaa
Vidi se da si iz Bosne. J.e.b.a.ju te cifre u mozak. Heehe
Je li to prije ili poslije ozracenja
Republika Mrska (RS, Mrska) je jedan od dva entiteta od kojih se sastoji Bosna i Hercegovina. Po Daytonskom sporazumu ona je jedan od dva entiteta Bosne i Hercegovine s jednodomnim parlamentom te zauzima 39% teritorija Republike Bosne i Hercegovine
hahahahahaahah...Pa 24 kvadratna centimetra Japana vrijede vise nego 24% BiH.
Bolje i džamije da se prave nego da su vama u PC dodijelili donacije M A J K U V A M S R P S K U J E B E M
Braco gumena glava,ta ce on j Dodo mu kroz noge probacivo
Kobilic paglu si
98% od svih donacija za BiH je otišlo u federaciju, a veći dio tih sredstava je potrošen na džamije i za dodjelu zlatnih kašika zaslužnim pojedincima!A ova priča o kupovini Japana je čak i kao šala glupost!