Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...vidim....svako veče nam zatvarate vodu oko ponoći....bezobrazno drsko!
imamo toliko ciste vode da mozemo bacati ves masine i frizidere u nju
Š u p c i _ j e b e n i _ postoji li za vas išta u Bosni osim _ j e b e n o g _ Sarajeva. Čovjek piše o stanju voda u Bosni a ne u Sarajevu, gdje je zimi sunce samo misaona imenica, a ulicom ne možeš proći a da se ne isprskaš kanalizacijom koja ističe na tobožnji asfalt. U pravu je Dodo, BiH koliko mora, a za sarajlice BiH kada treba.
Ne pise nam se dobro ako ameri cuje ovu informaciju..
Bosna ima dosta toga sto bi se moglo iskoristiti da gradjanima bude bolje I ljepse.Ovako dizemo te MMF kredite da bi prezivjeli da kupimo cak I tu vodu .Al eto ne mozemo mi protvij jaceg mala smo mi zemlja, oni svemu nasem nadju stotine razloga da oni nama prodaju vise nego sto bi oni kupili od nas. Ja licno imam primjedbu na nasu vodu . par puta sma u ugostiteljskim objektima na Ilidzi zatrazio casu vode, mozda ce neko vjerovat mozda ne al tu vodu je bilo nemoguce piti toliko se osjeti i ima ruzan ukus da povratis
ZAGADILI NAM VRELO BOSNE I NIKOM NISTA. VAZNO DA SU TAMO U ZABRANJENOJ VODOVODNOJ ZONI NIKLE VELELEPNE KUCE I APARTMANI NA BJELASNICI.
Mi imamo resurse vodu ,mozda i naftu,al kakva korist kad ne znamo sta bi s njima.
"ZNACJNE ZALIHE VODE" .... ma da se upisas od smjeha hahahaha ... Sto onda u Sarajevu nema vode iza ponoci? Evo vec mjesecima gase vodu poslije ponoci a eto ko biva ima je. Sto u Bosni uvozimo Jamnicu, Radensku i ostale vode kad eto lafo imamo "znacajne zalihe" vode? ... Zato sto je ovo prica za maju djecu koju su klixovci pokupili na carsiji.
Nedavno se pisalo o vodi iz Tesnja pa se raja ismijavala ko luda...
Još da više cijenimo svoje - nego tuđe ! - Gdje bi nam kraj bio... Srce me zaboli da od toliko naših voda...mi za VODU običnu platimo godišnje strancima cca 17 mil. KM ....i to nije država kriva, već mi potrošači, gospodo... I onda se pitamo, gdje su nam pare..eto gdje su...
Mi smo bogata zemlja vodom i svake godine uvezemo vodu u vrijednosti preko 20mil KM
još da promijenimo cijevi i mentalitet iz turskog vakta...