Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI SU DOBRODOSLI !! Samo nek ponesu pune novcanike i isprazne ih ovdje :)))
Lova je lova nema veze od koga je (ko su turisti) cjene su iste za sve :D
\"iz Hrvatske, a zatim Srbije, Slovenije\" ko kad bi turci rekli, najviše imamo gostiju iz rusije, grčke i bugarske nema ništa bez američkih, a posebno skandinavskih turista. dok ne počnu holandski i čak češki auti s prikolicama špartati našim \"autocestama\" i dok se ne počnu organizovati čarter letovi za bosnu, ponjajke se na turizam - i mi sami više putujemo (hvala bogu) vani - mojoj generaciji je bar normala bila na kafu otići u kiseljak, mostar, na dan u banjaluku ili tuzlu da se vidiš s rajom. danas niko ne ide ni do pazarića - ko nema para štedi, pa eventualno u ljeto priušti sedam dana na makarskoj rivijeri, ko ima, ide u egipat, tursku, u zadnje vrijeme čak u albaniju. nemojmo se zavaravati, bili smo u aranžmanima i vidjeli kako se to organizuje vani - kad kod nas krene kao u istambulu i kad budemo nudili VIŠE od \"prirodnih ljepota\" (koje niko ne spori) onda ćemo moći ozbiljnije govoriti da smo \"destinacija\"
poremse ti se na sred knezmihajlove,je*o te beograd usta koga to jos interesuje u ovom podneblju
Treba se više pažnje posvetiti minskom turizmu i uvrstiti ga u ekstremne sportove.
odavno se ne ismijah ovako :))))))))))))))))))))))))))))))))
Ja gredam terebasise
vidi iskompleksirane vlasadije sto komentarise, hahahaha
Nije da se ne može kod nas razvijati turizam, postoji potencijal i možemo biti konkurentni. Problem je što niko nema neku dugoročnu perspektivu, svi gledaju na neku brzu zaradu (kao i u ostalim granama kod nas).
Jeste, jeste! Halal turizam se razvija, pun grad vehabija i nindji!
Koji ( normalan) Bosnac ne bi volio da je ovako, ali iskreno, poznavajući našu aljkavost u poslovnosti i uslužnosti, nešto nisam uvjeren da je baš ovako kako piše u ovom tekstu.... opet kažem, ko sretniji od nas da je stvarno tako, ali, ne znam....
Inspekcije neka provjere rad turističkih agencija, posebno sa Ilidže. Bio sam neki dan na jablaničkom jezeru, došli su iz Sarajeva i natrpali oko 70 Kuvajčana muškaraca, žena i djece na onaj ručno napravljeni improvizovani splav sa buradima bez ikakvih pojasa za spasavanje. Neko može stradati.
Interesovanje za BiH je ogromno...Od brac arapa nemoze se proci ..nema gdje ih nema . Aferim
al u kur*u :) hahah koja glupost kukala vam majka sta vi pisete :)
Bosna najatraktivnija, a u Beogradu zabiljezeno vise posjeta i nocenja turista nego u cijeloj B i H !!! A da ne pricam za Hrvatsku ! KOGA VI LAZETE !?