Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da si malo omanuo kod Sandzaka! Uzele sandzaklije Sarajevo.
Nismo podeljeni, svadja month se iz fazona. A kad god ugrabimo priliku sa suprotnim spolom mi sirimo bratstvo i jedinstvo! Pardon,kako EU nalaze, i pripadnici istog spola se voledu!
Uskoro ce srbi rikati i pisati , Vojvodina je Srbija \" Sandzak je Srbija, Kosovo vise nije u modi.
Standard nije toliko bitan, Srpstvo je najbitnije. RS je iznad svega, život za nju ako treba a par stotina evra gore-dole nije bitna stvar. Mi nikad nismo bili prokleti, zadovoljni smo sa malo i sretni kao svoji na svome bez ikoga iznad glave. Zna se ko se prodao Turcima za šaku prokletih para. Ovi što kukaju za standardom, isti ste vjekovima...
mozda smo podjeljeni oko neke religije i toga al kad su zivotni standardi u pitanju tu smo na istoj razini ... NIKAD SLOZNIJI
NIJE BOSNA PODJELJENA VEC JE R A Z J E B E N A .
ja i imal ko kakvo rjesenje treba raspisat konkurs za najbolju ideju
Musliman: Ja nista ne vjerujem Srbima i Hrvatima! Srbin: Ja nista ne vjerujem Muslimanima i Hrvatima! Hrvat: Ja nista ne vjerujem Muslimanima i Srbima
Ja to totalno razumijem prvo politicari su u recku drugo kako ces vjerovati onome sto the klao prije 10 god i trece pola Bosne se izselilo i oni sto su ostali nima nije lahko sto toliki narod zivi normalan zivot a oni da moraju ispastati, a i ovi sto su van Bosne lagano se hlade i postaju neki drugi. Stvarno mi je zao ali to je ziva istina.
ODINe ne rimuje ti se pjesmica
\"....Rezultati ispitivanja, rečeno je, ukazuju na opasnost od toga da bi građani BiH u situacijama krize mogli prihvatiti i neka nedemokratska rješenja.....\" e sada sto bi ovo trebalo da znaci...., a imali sto da je pozitivno odrazeno u ovoj anketi... \"...posebno je zabrinjavajući podatak koji sugeriše vrlo niske nivoe povjerenja građana BiH u demokratiju....\" ma daj ba o cemu to ti to pricas, koja demokratija, Bosna je ovo !!!
Ja stvarno ne kontam zar ima jos neki sto zive u snovima o nekoj zajednickoj BIH gde cveta brastvo i jedinstvo? Dve Jugoslavije propale i BIH jos jedan takav projekat mora da propadne. Srbi i Hrvati smatraju BIH genocidnom tvorevinom...zbogom mungosi..
Sa Drinom i Savom granici Republika Srpska. Nema tu ni B od Alijine dzamahirije BiH.
\"kladim se da 100% ispitanika bosnjacke nacionalnosti ima negativan odnos prema genocidnoj tvorevni koju podrzava ovih 2/3 ispitanih\" Ja se kladim da 100% ispitanika srpske nacionalnosti iz Republike Srpske ima negativan odnos prema Alijinoj dzamahirijskoj tvorevini.
Podjeljeno?????? Ma daaaaaaaj, nije moguce, nemojte tako. Mi se volimo, mi se volimooooo, od ljubavi nase nista nema sladje nista neJmaaaaaa sladjeeeeeee! 12% je prevelika cifra i za najvece optimiste. Mozda se autor teksta zahebunio i umjesto 1,2 njemu se omaklo 12. A i ono 1,2 mi je malo puno....