Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vratićemo se,ako Bog da, i u istočnu Bosnu, odakle smo protjerani, pa biti većina na preko 50 % teritorije ove naše zajedničke Domovine !!!
Ne znam odakle “izvuče” tih 24%. Malo pogledaj zvanične podatke i Daytonski sporazum. Ni jedan narod u BiH, pa ni Bošnjaci na koje aludiraš, ne “drži” exskluzivno ni jedan dio BiH .Ako pod tim 24 %, smatraš dio BiH u kome su Bošnjaci većina to je netačno! Bošnjaci su većina na između 30 do najvjerovatnije 32 % teritorije BiH i to onaj najbogatiji dio sa najboljoM infrastrukturom i industrijom, zeničko /sarajevski,tuzlanski industrijski bazen, najveći gradovi; Sarajevo, Zenica, Tuzla , Istočni Mostar , Bihać itd… http://hr.wikipedia.org/wiki/Daytonski_sporazum#Teritorijalne_promjene
mr..tvu ti maj..ku chetcnichku u ana...lni otvor ishandrim... ciao
Mozda da bi bilo malo jasnije pogledajte Zeitgeist: Addendum prvi dio serila i vidjet cete kako ustvari moderno porobljavanje funkcionise i kako su istu sudbinu Irana imale i zemlje poput: Venecuele, Paname, Avganistana i Iraka. Koje su se isto u jednom momentu protivile sistemu porobljavanja.
hahaha naj smjesnija stvar koju sam ikada procitao.. slobodni al malo sutra bas naprotiv porobljeni do kraja.. Zasto postoje institucije kao ova je bas to da nas drzi u tom stanju (robstva) sa misljenjem i uvjerenjem da nije tako. Primjer: 1. Bosna (DJELIMICNO SLOBODNA ZEMLJA): - svi u kreditima - ogroman broj nezaposlenih - nizak zivotni standard - politicko uredzenje = 0 - obrazovanje = 0 - korupcija ..... Iran (Neslobodna) - da ne nabrajam sve al u svakom pogledu napredniji i uredzeniji i od Bosne i Hrvatske zajedno.. al o tome mogu samo da preporucim da sami istrazite malo na netu. npr.: http://www.youtube.com/watch?v=rtELk8S3dhU Rick Steves (amerikanac) o svom putu i iskustvu o Iran-u Ovo je samo jos jedna ILUZIJA za bosance i da se lagono priprema teren za napad i prisilno porobljavanje zemalja poput IRANA.
Kako to objasniti Bosnjacima koji jos sanjaju 100% Bih?!
i ja sam delimicno pijan..
Ja znam samo za Moldaviju, a Moldova....loš prevod
Zemlja, da. Djelomično slobodna, da. Još kad ga popushe Zlajoglu i njegova unitarističko-fashističko-velikobošnjačkapolitika, sva će biti slobodna.
kome sloboda smeta, nek dodje meni pod karinu da ga malo istresem, onako, bez slobode komunistima koji ne vole liberalnost i slobodu da budu covjek
Koja sloboda,i gdje postoji ta sloboda ?
eto vi nam recite