Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nejma vise turskih pita od srbskoga zlatnog zita Šta se ba ti kosta kurčiš bezzze ? Bolje bi ti bilo da slaviš Vidovdan i 620-u godišnjcu velike srpske pobede. Napiso bih još nešto al nemogu id smeha ha ha ha
Kako vidim gramatika ti nije jaca strana, pa cak ne znas ni ime svog naroda napisat! Hebo ovu tehnologiju kada svaki sumnjak danas ima internet!
e nije se rodio ko nam je ugodio...trebali su svi koji se bune za 10% biti bez ikakvih plata, onda bi valjda bili sretni doduse, treba biti realan pa reci i sta je najveci uzrok ovih problema: preskupa drzava + dobar broj nazadnih u ratu neporazenih snaga koji bi je najradje poderali....a ima i ona: \"narod ima vlast kakvu zasluzuje\"
Steta
jeste kosta NEJMA vaseg zita nabijem vas ja i vase zito konjuslave
u Beogradu ne znaju nista jesti osim bureka... losa je vijest zato jer se nece investirati tamo gdje treba...
E sad smo ga....:)))
Nejma vise turskih pita od srbskoga zlatnog zita
Sramota je da se popusta pre pritiscima MMF-a na stetu onih koji su se izborili da bih taj isti premijer bio premijer danas. Ali vjerujte doci ce vrijeme kada ce vlast traziti od naroda opet da se mobilise ali taj narod ce reci NE jer pogledajte sta nam sada rade. Sramota !!!!
SLAZEM SE OVAJ KREDIT SLUZI DA SE IZVUKU ZA SLJEDECE IZBORE DOK SE NE PRODA STO SE PRODAT MOZE.
volim ovu drzavu ali jako mi je krivo sto je doslo do ovog.. vise bih voljela da nismo dobili kredit jer ce ovi nastaviti sa punjenjem vlastitih dzepova...a narod ce to tolerisati..