Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imigranti cao i bog voli vas vas Teo Van Gog
slabo bogami dok je takvih kao ti .
Sunetare u ludaru!
... ko o cemu, budala o jedinstvenoj \"bosni\". Spirucu, povui vodokotlic!
ljudski razum je ogranicen, ali glupost nije......
Pravo olicenje smrdina
ssjoooooooo sto vas je,,be ovaj akademik svaka mu cast a vi se lojavi upalili ko zub kutnjak ... Covjek iznosi svoje misljenje ako vam se nesvidza bacite fetvu na njega a mozete i na mene AKADEMIK zivio...
dabogda UMRO STO PRIJE ilahijarabi abd
Ti mate.r cetnickuu
daj ljudi jel ima ovdje ko priseban, ovaj se akademik vise ne moze trpiti, on ovo mjesecima mlati i niko ovdje ne reaguje, prijavljujte ga gdje se moze, sipa, interpol, bilo ko. Ako imamo i malo dostojanstva necemo dozvoliti ovakva vrijedjanja.
(akademik) je taj koji je poc,inio genocid , (hipoteka) brani svoju drzavu i narod od srbije koja opet trazi r;at i mijesa svoje prste u unutrasnju politiku i funkciju drzave bih-e!!!!
po cemu svrstavas u isti kos srpskog fasistu i islmofoba -akademika- i hipoteku? pa ti mislis da sipa ne zna ko je ko i ko sta hoce i radi?
ocito je da ti istina smijeta, tj da pripadas onima koji hoce da uni;ste drzavu bosnu i hercegovinu! cega se plasis? istine?
Inače, volim da ga primam odpozadi, mogu i neobrazovani, mislio sam reći neobrezani.
A ti ogav....ni krkane otkad ti to govoris jednim glasom sa nama !!!! koliko ja vidim sve sto mi kazemo i mislimo vi kazete obruto i obrnuto mislite.......cisti seljakluk i krkanluk !!!!! Neki dan kad smo osudili Izrael zbog onoga sto rade iste sekunde vam je onaj Radojcic otrcao koz zidovcina da bi poslije izjavio da ste vi samo takvi prijatelji sa njima !!!!!!! Koliko se sjecam dok je Tito bio ziv nikakvog tu prijateljstva nije bilo........nego vas niko ne voli ko ni njih pa se nasli !!!!!