Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix prestanite sa clancima o popisu, cetalji pjene, vecina je pala u duboku komu, ne vide svjetlo na kraju tunela, Dodik ga zaklonio, ali zato cuju glasove koji im odzvanjaju od jucer u glavi BOSNJACI, BOSANSKI JEZIK, BOSNA I HERCEGOVINA, JEDNA I JEDINA!!
Hahahahaha ocajan si jadnice, imas li ti zivot ili ti je jedina zanimacija da komentarises na bosnjackom portalu, jadnice onaj zadnji
Jesi li stvarno tako glup, ili se trudis? Ovco jedna manjinska
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ona plavka u cosku samo razmislja "joj sad ce mi plata pa topli pa regres, a jest fino biti na budjetu. A posao? Mah evo malo izadjem u javnost ko biva nesto radim..."
A ja razmisljam koja rasna gospodza. Nismo svi isti.
...i jel mi šef potpisao rješenje za godišnji a predala sam ga još u ponedjeljak ....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Može li mi neko reći kakvi su rezultati popisa za Distrikt Brčko, nisam upratio...
u BIH je po meni 90% stoke
GENOCID, SVI VEIČA. V
Bosanski Muslimani koji su prije 130 godina otišli u Tursku i nazvalinse bošnjaci nisu više rezidentni, jer se njihovi potomci izjašnjavaju kao Turci.
navukose oni nekako ovo 3,5 mil.. a nema toliko ljudi, pa i iz ovih vecih gradova ljudi bježe u inostranstvo, a tek iz manjih.
nismo mi lijeni...mi smo glupi...crno gorci su lijeni ,,,,vic koji govori o kome je riječ,,,marš budala zaostale
"podaci kažu da je u Federaciji BiH za 3,2 posto ima više oženjenih muškaraca nego udatih žena" - europski standardi .... buahahahaha
puno raspustenica sve
ODLIV MOZAKA.
jebiga sad
koga koga ?
pa kakve veze ima koliko bi bilo ako toliko i ima, ne razumijem?!zakon je jasan, stalni stanovnik je onaj ko u zadnjih godinu ZIVI, a ne posjecuje, u bosni...
Kome li treba zahvaliti na ovoj cinjenici?
Čuj više oženjenih muškaraca nego udanih žena a istospolni brakovi nisu ozakonjeni? Ovo je samo moguće u BiH..
Oslobodite mjesta funkcijonera ili kreirajte vise drzavnih funkcija da i omladina malo pokrade sebi jer UHAR JE 😂