Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjece ne seri vise....
@SRB-IN jos malo pa ces da se zoves SRB-OUT
Od kada se mi traktoristi razumimo u visoku politiku...bljacccc, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Dole genocidna republika mrska....
ma pustite šta dodo priča,već jezavršio auto puteve u rs
koga briga sta traktordzija misli... doduse, mozda njegovog ljubavnika covica jedino! ps. ne prenosite oakve \"vijesti\" vise, totalno nevazne za normalne ljude!
Pardon,prepucavanje...
Čovječe,koje prpucavanje...
Sto svi pjenite na sasvim normalnu izjavu najlegitiminijeg predstavnika srpskog naroda? Ako je lose nesto u njegovoj izjavi da treba postovati mir i Dayton-ski sporazum, onda vam treba jedna kolektivna lobotomija. Napadajte argumentovano, ako tih argumenata, naravno, imate. Posto ih nemate, onda valjate kojekakve baljezgarije. Iskreno, bolje se fokusirajte na reketiranje po Sarajevu od strane SDP-a i satelita te stranke po Banja Luci. Prije ce biti da ce Lagumdzija u zatvor, nego Dodik.
Citat: -\"Sta dobijes kad okupas mus.limana ? Prljavu vodu i cistog srbina :-) \" - Zavrsen citat. E ti si jado srpska nasao da pises o cistoci.. fuj! pa vi smrdite na kilometar!
Djeco, pishati pa spavati. Igrajte se video igrica i tamo ratujte u toplim sobama, jer da vam samo dvije gruhnu upishali bi se dozavrat. I pustite Dodika neka trabunja. Vidi covjek da mu je samo to i ostalo. Da proda jos malo magle stanovnicima RS-a i kad situaciju do kraja preuzme SDP (sto je neminovno i svima vec jasno, jer ne prodaju maglu) za cetiri godine, Dodik ce vec biti na Dedinju u svojoj vili i pisati onima sto ostadose razglednice sa rijecima: \"A sada safari, zbogom zohari.\"
@Mujo Hahahahah mujo nauci istoriju rimska drzava se raspala mnogo pre dolaska slovena na balkan..Ko ti dade kompjuter da pises gluposti po netu taj je veliku glupost učinio
srbi su pokrstene rimske sluge,stocari i farmeri koji su placali najam rimljanima da ih oni ne diraju,onda dolazkom krscanctva papa je slao popove da g.u.ze male srpčiće i otud izopaceni srpski narod,
stalno uslovljava, kad zna svoje motive nije mu lako ni drugima vjerovati.
Ista odgovornost,kao i prethodne Vojske JNA,samo shto,joj ne,Podlijeze TO-a!!!
@Zeleni zub Jedini produkt zločina u BiH ste vi muslimani...Posle skoro 5 vekova turskog genocida nad hrišćanskim stanovništvom nastali ste vi
Cet-nicicu jel to najbolje sto mozes.....pa ja nista pametno i nisam ocekivao smr-do da cu cuti od malog genocidnog smra-da.......idi ja-do izgubi prvo nevinost s kakvom prosti-tutkom ili sponzorusom ako ti tavom usmrdjenom budu htjele dati........i mani se starica seljoberu ......SIKTER !!!!! PS ja tvoju necu dirati.......treba jos genocidnim bjesnilom od sponzoruse da se zarazim !!!!!
DEBELI AJ PO CIGARE,DIGAO MI MORAM TVOJOJ MAMI NESTO POKAZATI...AL GREOTA DA CUJES DOK TI MAMU TESLACIM! ZNAM KAKO ONA VOLI! GLEDAO SI U FILMOVIMA I CUO SI VALJDA!??