Sastanak ministara odbrane
0
BiH i Hrvatska zajedno u misiji u Afganistanu
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NATO -ja sam protiv. Je li moguće da nas uvode u kojekakve zločinačke organizacije bez da raspišu referendum? Koji nivo bezobrazluka i primitivizma. A puna usta \"pravde\", \"po zakonu\" itd.
Džaba sve, Jeremić je rekao da od toga nema ništa.
@RAMAC HRVATI SU TAMO 3 ILI 4 GODINE????? PA ZNAS KOLIKO JE NJIH TAMO... NEMA NI 10 VOJNIKA BOLAN I ONI SU SAMO ZA OBUKU BILI TAMO..... A ZNAS KOLIKO IMA NASI MUDZAHEDINI?????? DE NE SERI
Nemogu vjerovat opet HRVATSKO CVIJECE sretno vam bilo.
to opet mi topovsko meso????
opet ništa ne možete sami, dokle će vam hrvati više pomagati...
ministre, treba li kakvih aplikacija, malo informatike ono ono? mozda malo cisco rutera, malo oracle licenci? sta je 500 hiljada gore dole...
joe 23.04.2010. u 14:12 Raja...evo nije da se hvalim,danas me hodja nahućio da koristim tahstaturu...do sada mjesto ć koristio ch...tahko da od sada možete užihvati u mom modernijem izdahnju našeg lijepog Bosanskog jezika!Pa da ćujem još nekog da kaže da su Bosanci glupi! @joe A ja danas kupio kilo oraja,dva kilo ljeba,malo ranee i sve tri iljade.
@fax Majmune glupi, pa Hrvati su tamo ima 3-4 godine. Bez vas!
Na pressici? :D
Taman fino da popijete pivce sa Generalom Mladicem. Pazite, voli pivo al da nije previse ladno. Videcete kako drzi casove \"taktika cesljanja terena\":)
ko placa sve to?????? nije afganistan dzabe hrvati nesmiju sami pa zovu nas svasta :) pametni su
E jesi naleteo. Ti kontas da je ovo drugo stvarno pisao joe. Nije on tako pismen. koalicija
tako treba..bolje s njima, nego sa smrdijom
@ joe - ti si legenda covjece, pa ti ovim i dokazujes da su pojedini bosanci glupi. Kao prvo kakve veze hodza ima s tastaturom i Bosanskim jezikom, a kao drugo tvoj tekst je ono sto se u narodu kaze ,,nidze veze ba,, tako da ti je najbolje da ipak samo citas, a jos uvijek nemoj pisati.