Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spahic je pokazo kako se brani bosna,cjeli svjet je vidijo kako su prave patrijote opasne i sanama nema zezanja,spaha boze promovisi nas i dalje..neka svi drhte prednama
Mi i Evropa nidje veze BIH4EVER!
zahvaljujuci se tihicu i spiricu bosnjaci ce biti ponovo meta srpskim elitnim jedinicama koje upravljaju bosnom i hercegovinom za unistenje drzave bosne i hercegovine!
jure zove boban klice kad cemo u ahmice. za poturice nema visumfrei
ma glupost, ovo je isto kao i sa embargom o naoruzanju tokom rata, ista prica. mi smo muslimani i jednostavno nas mrze i najvise bi volili da nas nema. jeste, turska nam je majka, elhamdullilah. eu nam nikada nece dati da udjemo u eu, i to je tako, ali ni ne treba nam, kakve fajde od svega toga, kada se i EU uskoro svakako raspada.
Stvarno nije fer da Albanci i Kosovari budu u istom paketu sa ljubiteljima Al-kaide sa 24 posto.
Velika diskriminacija na BALKANU....
PA PRIJE CE I KINA UCI U EU NEGO BOSNA
eu-a laze, laze, laze i manipulira, eu-a je ucestvovala zajedno sa srbijom u genocidu nad bosnjacima prije petnaest godina,sjetite se francuskih generala morilona i janvier,lorda owena, johna majora, caringtona, carla bildta, krepalog miterana, servirali su hakiju turajlica i avdu palica ratku mladicu da ih on licno ub;ije,.naravno zajedno sa domacim izdajicama! eu-a je umijesana u genocid bosnjaka, etnicka ciscenja itd i time srbija pritisak vrsi na eu-u, zato su i ukinuli vize srbiji, znajuci da u srbiji ima vise stotina hiljada srpskih ratnih zlocinaca na celu sa ratkom mladicem kojeg boris tadic vec godinama cuva po beogradu i pojedinim crkvama! srbi znaju kad se mladic krece jer ga prati najmanje dvadeset kola sa srpskim specijalcima i borisom tadicem,nedavno je tadic vidjen na jugu srbije sa ratkom mladicem u jednom srpskom manastoru i crkvi a vi i dalje vjerujte tadicu, srbiji i eu-i! i tadic hoce da bude prisutan 11-g jula u potocarima?
srpski kozji ruski smmrdljivi brabonjku..ti pises ovdje sve poruke protiv jevreja i velicas hiitlera i podvaljujes bonsjacima! srbin=hiitler=ubbica jevreja=ubbica bosnjaka=ubbica crnogoraca=ubbica albanaca=ubbica madjara=ubbica hrvata=ubbica makedonaca= ubbica roma =ubibca turaka= ubbica gorana= ubbica banata= ubibca cincara= ubbica bugara itd. srbin je patoloski ubbica, manipulator i pise laznu propagandu o ubbijenim srbima u jasenovcu itd.vise je hiljadu puta ubbila ta nacisticka hitlerovska srbija hrvata ,bisnjaka , crnogoraca , albanaca u drugom svjeskom ratu nego sto redovno prica LAZNU propagandu da bi diskreditirala hrvate i bosnjake a i njemce! srbija je bila najglavniji saveznik hitlera u regiji i prva drzava koja je pocinila genocid nad jevrejima u drugom svjetskom ratu,.prije ausvitza srbija i njen kralj pavle su pocinili genocid nad jevrejima i obavjestili hiitlera..ima crno na bijelo. znachi da propaganda o srbima \'vjecnoj zrtvi\' pada u vodu!
Na brodu koji su napali izraelci ima i BiH drzavljanin,neki kuratz ne mogu mu ni ime upamtit,lojava arapchina,pa vama da ukinu vize cjela saudijska arabija bi imala BiH pasoshe,papanijo jedna zatucana poturchena. I ja imam bosanski pasos al da bog da vam nikad ne ukinuli vize mamu vam yebem lojavu,ja cu se vec snaci. pu!
pa i ptice na grani znaju da su djeca beslana ubiijena od ruskih vojnih specijalaca , zbog toga je putin i ubbio novinarku anu politskaju u sred moskve koju su licno \'arkan i arkanovci\' ubbili po komandi putina! vidis da ne mozes pisat nebuloze a za tvoju informaciju a sigurno i znas da tvoj krvolocni heroj raznjatovic arkan zivi u moskvi.....pod zastitom putina.............putin koji je ubiio najmanje sto osoba svojim rukama......
Dzaba ti to njemu pricas. Navikli su se da budu dezurne zrtve i to ti je. Tudju je djecu OK u.b.i.j.a.t.i (primjer B.e.s.l.a.n.a. - sto su cak i slavili!), ali ne njihovu... jer tada su oni z.r.t.v.e a svi ostali ... ma znas vec.
http://www.newadvent.org/cathen/02694a.htm
Ako traze da suzbijemo korupciju onda nikad necemo imati bezvizni rezim, pa kod nas je korupcija bukvalno od koljevke pa do groba: podmiti medicinsku sestru u porodilistu a pazi na zenu, podmiti za grobno mjesto. a sve izmedju je korupcija: vrtic, skola, srednja skola, fax, posao, doktori, pa onda tvoja djeca i sve do smrti...