Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Salu na stranu, ovaj covjek je veoma uticajan. Estonski ministar vuce konce u NATO savezu. On se za sve pita. Ovo oko ulaska BiH je vec gotova stvar.
putine , putine uceram ti kevi medju butine!!!!
jedna od dobitnih kombinacija za Albaniju je sto je samo geografski evropska zemlja ali u stogoj izolaciji od zemalja clanica evropske zajednice, koje se (za razliku od NATO-ovih standarda) debelo ogradjuju od ekonomski siromasnih drzava, razorenih kriminalom, nepotizmom, korupcijom i ostalim temeljnim parametrima za pristup NATO clanstvu, a cije uvjete dobrano ispunjavaju svi americki bh predsjednici KOMPLEKSNE drzave sa cipelama vecim za dva broja i ludackom kosuljom svezanom entitetskim glasanjem.
\'\'Pet i Gordon, koji je pomoćnik američkog državnog sekretara za EVROPSKA i EVROAZIJSKA pitanja, razgovarali su o situaciji u BJELORUSIJI i nedavnoj posjeti američkog državnog sekretara Hilari Klinton Rusiji.\'\' Gruzija u NATO-u po Rusiju ima isti ciljni projekt kao kad bi NATO-u pristupi distrikt Brcko, Banjaluka, Sarajevo, Laktasi ili samo jedan od dva americka entitet projekta - KOMPLEXNE BiH. Albanija je clanica NATO-a, osim sto je u vrhu ekonomsko privrednih najnerazvijenijih evropskih zemalja, koju jos korist ima od tog vajnog NATO clanstva?
@PUTIN........bu ga primila tvoja sestra od mene
cetama je odzvonilo
čuj BH u NATO pa da Srbi šijuniraju za Ruse ... ccc..c
Štp se pravi pametan a dok ih nismo 7:o nije znao ni da postojimo. Vidjećeš kad nas poslije SP zovnu u Afričku uniju.
I BiH i Ukrajina i Gruzija mogu samo da ga prime od mene ! :) Pardon, Gruzija ga je vec primila...