Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mrzi evropa mundjose... a sta ces, manje dzamije gradite i istjerajte arpasku teroristicku bandu iz drzave pa mozda i udjete u EU
Ja cu da udjem u Eu milom ili silom!
braco moji bosnjaci nemojmo biti kivni ninakoga i greske trazit u drugima bilo da se odnosi na evropu koja je dopustila agresoru 92 da nas sa lica zemlje ocisti ili biti kivan na same agrsore komsije i sa istoka i sa zapada...... krivimo sebe jer smo to dozvolili, dozvolili smo da se sa nama poigravaju kako hoce, previse se nadamo i uzdamo se da ce nam kafiri Allahovi dz.s. neprijatelji pomoci, uzimamo njih za sticenike i ponovo se vracamo na stare greske... dodjimo sebi, odgajajmo djecu u duhu islama i dzihada i insha\'Allah uz Allahovu s.w.t.a. nasu zemlju vratiti \"SILOM\" onako kako su je dusmanu oduzeli od nas \"SILOM\" , kada cizmom pregazimo onih 51,129km/2 pa cak i vise nezaboravimo nase primorje herceg novi itd i to vratiti, kada sve to vratimo onda cemo zivjeti u miru i harmoniji sa nasim susjedima i pregovarati i dogovarati do tada smo niko i nista samo pacenici...
ko je samo mogao napraviti tako glupu pogresku?
Hocete radna mjesta,penzije,vize da setate svijetom pa m.j.u vam .b.m zastosmo mi ginuli krv prolijevali komesmo bosnu oslobadzali,pa niste hljeba imali a bili zadovoljni a sad kad imate sve vibih da nekud idete.
hehehehe, sto li se boze dragi svi sprdaju sa ovim nasim lojavcima!?
U junu ove godine sam lichno naveo da cu se zalagati za zajednicko \"skidanje viza\" BiH i Srbiji. Obzirom da ni jedna ni druga nisu priznale Kosovo. Za druge \"banana cigarete\" drzavice me libo tuki! Ko se najvise bije,taj se najvise voli. Zajednica Srbije i Bih je jedina alternativa. \"Come to Dady\".
ma dobro sad treba vremena ali bit ce crna gora sastavni dio drzave bosne i hercegovine, samo polako, buducnost se zna samo sto je svi taje
Parodija od EU-je igra se ona s BiH-om kak joj cefne! BiH4EVER!
@Kakav apsurd, građani BiH koji su preživjeli agresiju i genocid neće moći ići u evropske države bez viza, dok oni koji su počinili agresiju i genocid na BiH mogu ne ometano da putuju po evropi.\" Koga briga za to. A nisu svi Bosnjaci prezivjeli genocid, najveci broj je sjedio u ladovini u inostranstvu. Genocid je vec upotrebljena karta na koju se dobilo dosta para od MZ. Nema vise na osnovu genocida NISTA. Zaboravi. A dosta je vise samosazaljivanja i kukanja i plakanja. Gadi mi se zloupotreba genocida za svaku sitnicu.
BRAVO DIJELIM ISTO MISLJENJE, NISI MOGAO BOLJE RECI JOS JEDNOM BRAVO.
mora da to uredjuje Zoom 66
Evropa je embargom na oruzje sacuvala svoj dignitet i kredibilitet, pokazala politicku zrelost, jer jeste upozoravala predsjednika predsjednistva da mu nece pomoci u naoruzavanju, jer bi u tom slucaju brojno daleko jaci i dodatno naoruzani BH Muslimani drugima uradili gore zlo nego su drugi njima uradili, a o cemu svjedoce i ovdje dezurni komentatori prijetecom pricom ubise ,,srbende\'\'.
mora da to uredjuje Zoom 66
Prije pocetka rata predsjedniku predsjednistva i kompletnom predsjednistvu bilo vise puta je jasno i glasno apostrofirano da EU nece ukinuti embargo na oruzje i da je ogroman rizik po ljudske zrtve upustati se u preuranjeno pitanje referenduma o odcjepljenju od tadasnjeg ostatka Jugoslavije, jer bi se tim aktom realno stvorio poligon za ratne obracune u pravcu ocuvanja teritorije bosanskih Srba i bosanskih Muslimana u BiH. Rukovodstvo bosanskih Srba, mnogo prije nego je prva puska opalila, za razliku od drugih, veoma otvoreno, jasno i glasno su se izjasnili sto se moze desiti tadasnjim BH Muslimanima u slucaju izdvajanja RBiH iz sastava Srbije i CG, pozivajuci se i na stav EU po pitanju pretenzija kreiranja islamske drzave u srcu Evrope, a sa cim je EU vise puta upozorila i tadasnje kompletno predsjednistvo. Da su ukinuli embargo, Srba bi nestalo sa BH prostora i sire, a Evropa je embargom politicki dignitet i savjest, a ostatak desavanja demokratski je prepustila BiH rukovodstvu.