Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kakvo to pitanje? Da su Hrvati u BiH ugrozeni kao Srbi u Jugoslaviji nekad? Treba vama pendreka iz socijalizma. Najveci se bave s problemima ekonomije, a mi o pravima \"tri\" naroda. Stalno se vrtimo u istom krugu.
Znači da će u tih 5 godina biti riješeno hrvatsko pitanje u BiH jer u suprotnom nema pristanka od strane R Hrvatske za prijem u članstvo.
Da je \"Haag\" Haag, citava vaznija struktura NATO-a bi bila u zatvoru, i niko se ne bi toliko radovao tom clanstvu. Ali, posto i mi lizemo g**ice velikanima sa zapada, onda cemo slaviti taj veliki dan vise nego AVNOJ, ili ZAVNOBiH.
Vrijeme je i bilo da se napokon oduzimo Amerikancima i pokazemo nasu solidarnost u borbi protiv terorizma. Zivjela BiH i nasi saveznici Amerikanci.