Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi prve fotke - prave mahaluse, skupile se na kafi, hahahaha.
imaju m-u-d-a usprotiviti se kr--mku- od 115 kg
Dokazalo se da muskarci nisu u stanju da dovedu ovu zemlju u red .Da vidite kako to zene rade.Malo zahvalnosti pokazite ;))
\"Cim vjestacka oplodnja uzme maha, necete nam uopste trebati i bit cete istrijebljen..\" Stid me tvoje sramote jadnice! btw zensko sam..
Sjajno , sad i to jos trebamo finansirati
@Femme, sve vas na lomaču takve sve feministkinje i drolješine jedne! pi.š.am se na sve vas
fali im taki
Mi zene , bla bla bla, vazda mi zene, mi zene, mi zene. Sta je vise. Gori ste od Hrvata , vazda ugrozene. Sta vam fali.
Muskarci sluze samo za novac i status. Ovom vladom cemo to mi dobiti i muskarci nam nece trebati.
haha dobar dobar:)
Mi zene smo u vise navrata dokazale da smo sposobnije od muskaraca visestruko. Nemamo donju glavu da nas vodi nego koristimo mozak. Vise zena studira nego muskaraca sto dokazuje da nemate nas kapacitet mozga. Civilizovane smo, dok vi sve rijesavate primitivno, sakama. Cim vjestacka oplodnja uzme maha, necete nam uopste trebati i bit cete istrijebljeni.
Projekat \"Zenska strana politike\" je finansirao Fond otvoreno drustvo (Soros) u BiH. Jedna od aktivnosti tog projekta je i Zenska vlada...
Al mjesto okupljanja restoran.... znaci,, vec po budzetu.... !!! Uce se od pocetka!!
nego zna li koja popraviti veš masinu,ne pušta vodu a nije do crijeva
Smijesno, zenama je mjesto u kuci da pite razvijaju, a nijena od njih, mogu se kladiti, ne zna ni tursije spravit!
moja majko samo nam jos zene trebaju na vlasti
gdje ces zenama dati vlast Ima da propadnemo ko grcka kad one pocnu trositi drzavne pare na sminku i salone za uljepsavanje MRS U KUHINJU