Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POVELJA BANA MATEJA NINOSLAVA DUBROVČANIMA IZ 1240. godine U međunarodnom ugovoru o raspodeli nadležnosti u dubrovačko-bosanskim sporovima ban Matej Ninoslav eksplicitno svoje podanike naziva \"Srbljima\" a dubrovcane \"Vlasima\". Za prevaru učinjenu od strane Vlaha Srbinu ugovara se sud bana (bosanskog), a za prevaru Srbina nad Vlahom sud kneza (dubrovačkog). Deo povelje koji to i potvrđuje glasi: \"A se jeste; ako vjeruje Srbljin Vlaha da se pri pred knezem dubrovackim; ako vjeruje Vlah Srbljina, da se pri pred banom, a inomu Vlahu i inomu Srbljinu da ne bude izma.\" Bosanski vladari su sebe nazivali Srbima, kao sto su Srbljem nazivali i svoje stanovnistvo.
Džamije se obnavljaju na 100% Bosne i Hercegovine a što to ti ne želiš da priznaš ne interesuje me. @jozo Vrijeme je na strani Bosne i Hercegovine a tvoje prijetnje su smijeeešneeeeeee :-))))))))))))) Kako kaže Selma,Duvaj ga stari !!!!!!!:)))
@bogumila lijuba jedi goovna maymune debiilski. srbi su nista kako cemo vam mi yebat znanje. ali ne na isti nacin kao oni vec fino i kulturno kako to nama prilici. zaboravi da ces ikada imati normalnu drzavu BiH u kojoj ces bit svoj na svome na cijelom njenom teritoriju. mozes biti svoj NA MOME, ali samo na 23%
Povelja bosanskog kralja Stefana Tvrtka Drugog (02. 03. 1433.) Prevod prva dva reda (velika i mala slova): \"U ime Oca i Sina i Svetoga Duha Amin. Mi gospodin Stefan Tvrtko Tvrtković po milosti Gospoda Boga kralj Srba (jedina etnička odrednica u intitulaciji), Bosne, Primorja i Humske zemlje (intitulacija po oblastima - zemlje kojima vladar vlada ili kojima pretenduje da vlada).\" Ista titula se pominje na dnu povelje.
NE PRISTAT NA CEKANJE REFORMI USTAVA BIH-E, TO IDE SAMO U KORIST GENOCIDASIMA I REFERENDUM u MARTU JE BIO ZNAK DA GENOCIDNA TVOREVINA POLAKO PRIPREMA ODCJEPLJENJE UZ POMOC OHR-A I EU-E!!! EU-A JACA GENOCIDNU TVOREVINU A SLABI PLANSKI DRZAVU BIH-U I NJENE ISTITUCIJE!!!
kojem meshebu pripadaju kotromanici,kosace?
Mesic vam je lijepo,ljudski, na cistom hrvatskom jeziku rekao: \"Trazite pomoc u Sarajevu a ne u Zagrebu!\" Ako se Covicu i njegovim \"hrvatima\" ne svidja zivot u BiH imaju Hrvatsku i tamo mogu biti Hrvati do mile volje! A s druge strane Josipovic je jos dodao da je pocinjen akt agresije na R.BiH i time je , ja mislim, zakucao zadnji ekser u posmrtni sanduk sna o Velikoj Hrvatskoj i snu \"hrvata\" tj Bosnjaka katolika da postanu pravi Hrvati!
samo vi gradite, ko vam brani. na vasih 23% BiH mozete da gradite minarete do stratosfere.
:))))))))))))) nisu,nisu pajdo,samo su bitan faktor na Balkanu :)))))))) a Džamije se moraju obnoviti,šta si ti mislio da će Bošnje poslije rušenja\"klepiti ušima\" :)))))))eeeee neće ići,neće a ko ne može gledati džamije neka se počne navikavati na to dok je vrijeme jer kasnije će mu biti teže.
Treba shkutore zastititi ko medvjede ustavom,pa ko voli nek izvoli. BIH4EVER!
Pa trazice cim postanu konstitutivni!
ima pravo svak graditi sta hoce, i da to jeste problem sto dva procenta bosnjaka gotive smrdljive arapcine polu c3tnike pa im puste da finansiraju izgradnju dzamija tolikih, valjda ce im doci iz gu7ice u glavu jednog dana. ali to je minimalan problem, nije vrijedan spomena. sve ljude sa kapi arapske krvi, nemaju sta raditi u bosni, na glavu napenaliti ta dubrad!
Boshlje vise nisu bitan faktror za Bosnu jer su bili providni zalagajuci se da budu dominantni.Dakle, nema vise Bosne bez jakih Srba i Hrvata.Sve ostalo je prdimahovina.Boshnje jedino sto su uradile za ovih proteklih 20 godina je da su se prihvatili izgradnje dzamija.Hahahaha i gdje je tu pamet.U sekularnoj drzavi umjesto autoputeve oni po makadamima grade rakete.
2 muslimanima 1srbima 1 krvatima, moja priča ! A za koju godinu zahvaljujući beloj kugi preuzimamo i to malo sto je ostalo!
Dzesi ba dzesi ba Covicu jesi lafcina mislim da ce te u zatvoru derati tvoji kriminalci,pa glasuj preko eroneta sms porukama na slijedecim izborima.HDZ pada ove godine fala bogu i ove ce nadam se SDA,SDS,SNSD a Batko sa KOKUZIMA pobjedjuje.Stize WALTER jebace vam mater....