Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A rs Bosni državne kompanije i pokretnu imovinu koja je \"privatizirana\". Al prvo moramo provesti odluku Ustavnog suda o konstitutivnosti naroda na cijelom prostoru, kako bi postali ravnopravna tri naroda u dva entiteta i promijeniti ime entieta rs kako ne bi ostalo ekskluzivmo samo jednog naroda. Eh a poslije vidjećemo!
Đubre jedno prljavo...samo se ti nadaj, daBogda ti se sjeme zatrlo i tebi i onima koji misle kao ti. I to lojavci mami svojoj govori, peksine jedan
Srspke frustracije zadnjih mjeseci su prevelike. Šamare lupa ko stigne - Hag, London, Brisel, Novi Pazar, New York,.. Hvala bogu pa ima sportskih uspjeha da ublaže rane ljute.
A RS ce morati vratiti BiH svu njenu imovinu silom oduzetu prije 15-20 godina.
Ja bih se zapitao kada toliko stranaka i naroda nije glasalo za mene osim SNSD-a i HDZ-a kako kaže Radmanović.Neznam samo otkud mu podaci o tome koji glasać pripada kojoj stranci, narodu i za koga je glasao. Isti slučaj je i sa gosp.Dodikom koji kaže da su svi Bošnjaci glasali za Ivanića? Dali to znaći da se Bošnjaci ne osječaju dobro u RS-u pod njegovom vlašću i stranke na čijem je čelu?
Ochito,se pokazalo a i dokazalo,da je upravo uz pomoc visokog prestavnika,zeljela samo izvrshiti,politichka garantura samo u \'REPUBLICI SRPSKOJ\"kako bi sebi olakshali,monsruozni rad narednih 4-godine,ali nasrecu,Srpski narod nije posve naivan i glup!!!
NESTO SMRDI OPASNO HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA HAHAHAHHAHAHAHA HAHAHAHHAHAHAHAHA MAMA KOLIKO IMAMO JOS PARA OD PRODANOG TELEKOMA HAHAHAHAH SMRDJAVA MAMO DAJ NAM TE PARE DA IDEMO NA CYPAR HAHAHAHA HOCU SINE LAKTASKI KRIMANLCU HAHAHHAHAHAHA
HOCES, HOCES MILE..., I TE KAKO CES RAZGOVARATI...! JOS SE NE ZNA KO JE OSVOJIO NAJVISE GLASOVA MILE.......! TEK CES DA VIDIS KADA KOMISIJA NADJE KAKO STE NAMIJESTALI IZBORE!!!!!!!!
Zar vas nije vas vozd natjerao u rat,vi ste ti koji su rasturili jugu,niko drugi.u Bosni nikad nebi bilo rata da ste izasli na referndum i da ste dali svoje misljenje,jer bilo je i drugih koji nisu bili za samostalnost.vjerovatno ne bih ni svi srbi glasali za ostajanje u yugi,a sta sad..otjerali ste ljude,pobili i opljackali i sad ko eto sveta srpska zemlja..eeee jarane tesko bolan,nece moci
dosadni ste svi .. radite ba nesto korisno manje price vise rada
poslati pjeske preko drine, pokradeno da vrati,,,
cije je glasove imao radmanovic prije cetri godine u rs tad su mu puna usta bila bosne sto to nekaze traktorista
Samo ti reci cobane....evo odmah letimo !!! To nemas cime vise mazati oci svojim seljacicima genocidnim.......samo naprijed to ce vam ujedno a pogotovo mtebi biti pocetak kraja !!!!! RS=KRKANLUK=GENOCID
dodo trazicemo imi REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU nazad
jao kada sada narod iz RS poleti u inostranstvo pa vidi da sve sto je Mile do sada napravio ispod svih standarda u Evropi i da ljudi smiju slobodno reci svoje misljenje a da ne moraju ponavljati ono sto im je medijski i politicki nametnuto - onda ces nestati sa politicke bine. Samo dok se srpski ovcari jos malo opamete... za 4 godine te nema pateticaru bolesni i zadrti!