Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ima kakva maloljetnica, zgodna, da joj dam stipendiju.
Jes, jes 5 hrvatskih za jednu bosanskohercegovacku. --KM--
Bih je s-r-a-nj-e od drzave. Umjetna tvorevina koja hvala Bogu sama sebe ugusiti ekonomski: http://www3.ambest.com/r atings/cr/reports/Bosnia AndH erzegovina.pdf Economic Risk: High Political Risk: High Financial System Risk: High CRT-5 Unpredictable and opaque political, legal and business environment with limited or nonexistent capital markets; low human development and social instability; nascent insurance industry.
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Pipo/114970478518469?ref=ts
Dobro je da znate da nema nista od mirnog razdruzivanja.....cuj pokrali i protjerali pa bi se sad mirno razdruzivali !!!!!
PA SVI SMO MI KARADZIC I MLADIC.....ONO STO SMO OTELI DOK SMO KLALI SAD JE NASE !!!!!!!