Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ovom konju iz podrinja lupa pluseve??? ma i dasi u europi ostajes seljo iz podrinja.
steta sto su nam ukinuli vize... bas bi bilo lijepo da hrvatska udje u eu i da moramo dobiti vizu za hrvatsku onako reda radi tek da se vidi koja smo fukara
@sarajlija....Y.e.b.o ti SDA ,m.a.m.u---- da jos jedno g.o.v.n.o- tako pametno rodi ,s.m.r.a.d.u-- ja sam u €uropi evo 20g.glupane crkni tamo.
cuj podrinjca, pa sta nisi branio podrinje konju jedan nego odmah pravac Sarajevo da nam podrinjsku kulturu donese
\"Volio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Htio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
maximalno ce se moci boraviti 90 dana u hrvatskoj.
srija se priblizava ulasku u eu, to citajte za jedno 15-ak godina.
Pa nama i ne trebaju posebni prelazi. Imamo putovnice, i mi iz BH ulazimo u EU, svakako. Što će nam posebni prelazi ?
bitno je da su c.e.t.n.i.k.e-- zadovoljili u Daytonu ,mozgovi (SDA) onih godina.I sad nam kroje sudbinu c.e.t.a.lj.i--- daj cerilicu licne karte i sve sto im naum padne ,samo da nas i ono malo sto ima istjeraju,kad mi neko kaze da nismo prodati mimo nase volje.
i onda ćemo prijeko njiha prijelazit prijeko, đe nam je priječe