Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEVER FORGET SREBRENICA!
Tako je. Pamet uglavu.
Bau, ti bi iznenadijo ko to radi. Možda poneki vla ali većinom su naši otpadnici FGR-ovci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eki Amerika podržala a oni pustili da se desi genocid.Bolje da ste rekli ovo je za Bidena,pa neka on to nakači svojoj kući,jer je o i rekao da je ratu Bosni i pad Srebrenice" izdaja od strane Zapada"
Ja eto izdaja od strane zapada... Sad je najmocniji covjek na svijetu, pa sto ne uradi sta da ispravi tu izdaju???🙄
Ako je on kriv, neka mu onda sjedne na savjest.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najbolje bi bilo amidža Bajdu uskoro ukopati kao žrtvu genocida kad se tu sve sahranjivalo.
,Ovo je iskreno velika podvala Srbima , uvjerio sam se , kada su mi počeli govoriti za registar ARBIH , uzeo sam stare spiskove ukopanih i počeo upisivati u registar tako da su mi prezime ime ime oca dat rođenja poklapali da su to borci ima tačno i broj dana koliko su proveli u borbi . A i sa ostalih područja oni samo ukopavaju borce i ništa više to nisu civili.
hahahh virite mu iz supka otkad je izabran ali te jeftine fore ne prolaze, samo americki interes lol
Hakija Meholjić Ibran Mustafić tvrde drugačije proguglajte malo ova imena pa vidite šta oni misle pogotovo Ibran Mustafić, koji je i knjigu napisao
Ukucaj te jedinstveni registar pripadnika ARBIH nemože preko telefona mora biti računar i ne samo ovi nego i sa ostalih ,spiskova, bilo da se radi o Srebrenici i bilo kojem mjestu gdje se neko vodi kao ubijeni civil prezime ime ime oca dat rođenja kada se unese u registar vidi se da su borci
Bolje da ste dali Davidovu zvijezdu. Jebe se Bidenu.
@Antibiotik,sve te žrtve osim žene i još 5-6 nalaze se na spisku boraca ARBIH ukucaj jedinstveni registar pripadnika ARBIH , imaju i ta dva maloljetnika ,žena kaže vodila sam muža 93 zadnji put .To su sve pripadnici 28 divizije neki su poginuli u periodu 92/95 kažete šehidi , šehida u pr znači borac ratnik koji je poginuo na Allahovom putu ,
Neka prvo provjere da nije ukraden ili otet da se ne osramotimo kao za Ikonu?!🤔
Ja njemu nebi smio povjeriti ni nacrtanu macku na papiru. On je totalno izgubljen tip
cvijet izmeta mu treba okaciti nek mirise
Biden je stao na stranu zrtve i svojim angazmanom i uticajem doprinjeo da svijet sazna istinu i sta se zaista dogadja u BiH. Velikosrpska masinerija lazi i dalje negira genocid u Srebrenici.
BiH treba da se suosjeća i sa jevrejskim zrtvama koji su ubijeni za vrijeme WW2 kao sto je slucaj sa Srebrenicom.
kad dodje tramp pretopit ce ga
budale
Najjaci su mi ovi srbi sto se pravdaju tim kako je srebrenica prodata. Pa evo ja imam svoju djecu i dovedem ih tebi i kazem pobij ih! Sta ce normalan covjek a sta monstrum uraditi ?