Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dali mi neko moze objasniti zasto je poljoprivrednicima potreban podsticaj, Poljoprivrednici su kao i ostala preduzeca i trbalo bi da se odrzavaju od vlastitog rada Smatram da ta grana privrede ima veliki udio u sivoj ekonomiji i u utajama poreza,pogotovo manji poljoprivrednici Mislim na one koji svoje proizvode plasiraju po lokalnim pijacama
jesu li ovo lijanovi seljaci
Ukoliko budete i dalje popuštali i organizovali proteste koji ne donose korist i dalje če stanje biti isto ili čak i gore.Zato se organizujte na nivou Federacije ili BIH pa pozovite i ostale ugrožene i pokradene slojeve društva da se organizuju neviđeni protesti sa nesagledivim posljedicama pa če te se uvjeriti u rezultate.
Kome cete vi to prodavati kad Hrvatska udje u EU poslije 01.07.2013?Vama je dobro bilo samo dok je bilo Tite.
Dali je bas tako a i od dijaspore zivi i od (EU) donacija jer je BiH €uropsko ...zamorce...!
Nije istina. BiH zivi od kredita MMF-a :D