Novi Giro di Sarajevo
0
Biciklistička utrka "Mercator Tour"
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nemam pojma pod kojim ste kamenom vi kritičari do sada živjeli, ali ako malo pogledate oko sebe, zadnjih 100 godina 99% biciklističkih utrka u svijetu su bile sponzorirane od strane nekoga i nazvane po sponzoru, bilo da je to Tuborg, Ariel ili neko treći. Jedno je uzeti sponzora, drugo se prodati. Interesuje me baš s kojim bi parama to vi pametnjakovići organizovali utrku bez sponzora?
naravno da ću podržati i Mercator tour. Sve akcije koje se organiziraju u bližoj okolini, a biciklisti pozvani da učestvuju tu sam. A zašto. E zato što volim voziti bicikl, a vjerujte manje mi je bitno ko je organizator. I naravno podrška Giro di Sarajevo, kao udruženju gradjana ili kako god da se zove.
prodao se djirooooo
jos malo pa ce biti i MIMS Tour, Konzum Tour, Brankovic Tour itd...