Mirnes Ajanović
0
"BHRT vrijeđa ugled Suda BiH"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KARTE NA PREGLED MOLIIIIIMMMMMM !!!
mogao bih se složiti s tobom. ni meni nisu bliski mirnesovi stavovi, posebno zbog pretjerane i nepotrebne agresivnosti u nastupima. ali je istina, da barem za razliku od ovih političara koji opsjedaju novine i tv kanale, čovjek zna da sklopi suvislu rečenicu. ponekad me naprosto bude stid kad gledam naše političke emisije i u njima našu političku i intelektualnu elitu. pa na ulicama zagreba, recimo, anketirani osmogodišnjaci iskazuju više kulture, načitanosti i elokvencije. i onda se ljutimo kad nas nazivaju glupim bosancima :)))
@ oslobodjenje Koliko je meni poznato doticni je otisao u Republiku srpsku i tamo je dobio dilomu pravnog fakulteta jer ovdje sa svojim potencijalima nije mogao da mrdne sa prve godine. A danas sa tom diplomom prodaje demagogiju dobrim Bosnjanima.
Sta je sa starom majkickom od 55 g. zavrsila fakultet. A seljanka ne zna da sjedi pristojno nego kao kocijas,a diploma fakulteta sumskog u ruke kucnoj pomocnici. A i na svim stranama ima takvih iako ne branim Mirnesa nije mi po ukusu samo da vas podsjetim i na druge. Takva nam je sva drzava,a o vlastima da i ne govorim gdje su tu psmeni ?
mirnes, ni bolji ni lošiji od ostalih političara u bih. čovjek se samo fino uklopio u sistem i naš mentaliet. sve ok, idemo dalje, za iste pare.i
ma treba glasat za mirnesa, makar nije prodan ko svi akutelni
Stidim se samog sebe kada vidim da mi Mirnes brine za drzavu,prisustvovao sam kad je Mirnes polagao pravosudni ispit i tad me je bilo stid samog sebe. Oslobodjenje i tebe bi bilo stid samog tebe da si to vidio!!!! A nisam bio sam, bilo nas je dosta! F U J !
KARTE NA PREGLEED MOLIM !!!
kad vas procitam sa kakvom mrznjom i povrsnosti komenarisete izjavu 8koja je korektna9 i pravno i moralno onda mi je jasno sto je u nasoj zemlji tako sve unazadjeno.zao mi je sto ste brzi na kritikama kada je neko od bosnjaka zavrsio fakultet,a nepitate se kakvi su to privatni i ini fakulteti po provincijma tzv srpske ili herceg bosne.samo se tako legitimisete koliko ne citae sustinu procitanog nego iz vas izlazi zavist inetolerancija.aferim!!!!!!!!
bahliyska posla.
Koji je ovo grebator.
Jak i postovan sud u pm, sastavljen od nepismenih stranackih podobnjaka koje se igraju sudija i maksimalno 10% ljudi koji poznaju svoju struku, a i ovaj jak pravnik koji kad nije mogao polozit ispite na Sarajevskom pravnom fakultetu otiso je u jedan od oni tzv stala fakulteta i stekao strucno zvanje he he he i sad prica ovdje o procedurama.
Ti mene Ajanoviću uvrijediš kad te vidim. Vrati se starom poslu i ostavi se politike. Prihvati se volana.
Bosni i Hercegovine treba Vrhovni sud i tacka!!! Svaka normalna demokratska drzava ima svoj VRHOVNI Sud! BiH4EVER!
ZAR SE OVAJ UBLEHAŠ JOŠ HRANI SA NAŠE GRBAČE,MISLIO SAM DA SE VRATIO ZA VOLAN ( NIJE MU NI TAMO MIJESTO I TO JE PREČASTAN POSAO ZA NJEGA )....HA HA HA