Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Redovno plaćam RTV taksu i pred svaku utakmicu čujem .. SRBIJAAA , PONESI ZASTAVU .. itd . e sto sam plaćo plaćo jedite g.vna
ev sad bi ta reklama, oplakah xD
Vidjaj NevesinjskePicke :) Jesi se obrijala :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Imaju jelen pivo
Jeste hebem im sve
OkupiraniVlah@ sto cws moju hebati, tvoja ti je bliza
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
svaki vikend gledamo Zelju i Sarajevo doduse ko ima Moju tv
Licemjeri.
Pali prihodi, dakle ocekuje se povecanje cijene pretplate
Daj im Microsoft , shebat ce ga za godinu!
Kako to da samo u FBiH se plaća RTV pretplata a u RS-u nema toga i kako da samo Elektroprivreda FBiH ispostavlja račune a Elektroprivreda HB ne? Znači da su građani u određenim kantonima idioti koji plaćaju RTV pretplatu dok drugi u BiH ne? Nema šta, vrhunska pljačka budala!
U RS-U se taksa plaća preko inkasanata i veoma je naplativa nažalost. Postotak naplativosti je 86%, za razliku od FBIH gdje je 40% (hrvatski kantoni 2%).
Troskovi zaposlenih 16,7 miliona.. bog Te mazo.. imaju hiljadu radnika, za kvalitet programa koji kreiraju/emituju presmjesno... znaci vise od pola gladi onu stvar i uredno prima platu.
Kad bude plaćao Ante iz Širokog i Miloš iz Lukavice, tad ću i ja plaćati pretplatu. Do tad, ko vas jebbe
Za Antu ne znam, ali Miloš itekako plaća. Jer RTRS za tren oka utuži i naplati preko suda. Na naplatu dolaze i neplaćene takse iz 2006./2007. iako mnogi smatraju da su zastarile (RTRS ih obnavljao svake godine pa nažalost nisu). To što ova dva ne žele daplate, njihova stvar. I gospoda, pa odjavite taksu, postoji zakonski način za to. Vrlo jednostavan, Pozovete inkaso službu RTRS/FTV, zatražite odjavu, oni vam se najave da provjere da ne posjedujete tv ili radio prijemnik
Pošto vam se moraju najaviti da bi provjerili, vi za to vrijeme sklonite tv i radio iz stana/kuće, oni pogledaju po stanu, konstatuju da nemate tv/radio prijemnik i odu. Vi lijepo nazad vratite i riješili ste sekrpelja. U stan vam ne smiju ponovodoći niti ući da provjeravaju jer ne mogu dobiti sudski nalog. (vi imate pravo da im ne dozvolite ulazak drugi put ako bi se usudili pojaviti)
Nelegalno je naplacivati taksu za televiziju preko racuna za struju. Kad ce elektro vratiti ovaj nezakonito naplacen novac? ima li kakvo udruzenje ili organizacija da ih tuzi? Treba osnovati nesto za zastitu potrosaca kao sto ima van BiH. Kod nas da postoji takva ustanova ne bi im palo na pamet da ovo rade.
Nije problem RTV taksa uz struju. Niti Jelen pivo reklama, ko ima, neka reklamira. Problem je sadrzaj, kad ste gledali zadnji put BHT osim Svjetskog i pokojeg dnevnika?Problem je 100 zaposlenih
1000
Znaci pravo lose radite.. ispostavili racun uz struju.. ja to ne placam niti cu placati. Prvo pocistite tu prcvarnicu of TV kuce u kojoj ima 2-3 iz iste porodice da radi, znaci pola vas je visak, drugo pravite sopstveni program da ne gledam sapunice, trece stavite normalnu cijenu pretplate koju ce SVI placati a ne samo Bosnjaci..
Koiliko su samo inkasanti trpili uvrede od ljudi kojima su po sili posla dolazili na vrata da putem priznanica naplate rtv taksu.Inkasanti jadni ubjeđivali ljude da je rtv taksa obaveza,a da je katv jednostavno usluga po vlastitom izboru.I onda ih ubacili po poslovnicama elektrodistribucije da nadgledaju da li pojedinci plaćaju odvojeno struju bez rtv takse.
Hajd sad objavite detalje tih 17 miliona troškova za uposlene i da objasnite šta je tačnontih 8 miliona “ostalih rashoda.” Teško vas je žalit a primate prihoda i od marketinga i od pretplate i iz budžeta... Kad bi mogli, izmislili bi i četvrti izvor...
Ja dobre drzave....gledam svjeCko prvenstvo a ne placam pretplatu....ljepotaaaa
Pa vi stavite ustašu za Direktora..
Ridinger je tako "arlauknuo", veli komentator i dodaje da je sudija nasjeo na to. 😂😂