Raspodjela 100 miliona KM
0
BHRT tužio RTRS i RTV FBiH
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najtuznije kad Srbi medju Bosnjacima nadju Sejdu Bajramovicu, ovog Durmu. Tuzba protiv RTRS je samo paravan, cilj je da Dodik, preko c.e.t.n.i.k.a. Deretica, unisti FTV nakon sto su Srbi potpuno preuzeli BHRT.
Ovo nema u Tunguziji. Kako vas nije stid, paraziti sa BHRT? Toliko vam je dobar program da zaradite 3x manje od reklama od FTV. Durmo, seljacino, eto mene da podijelimo platu koju si zaradio. Meni 50 posto tvoje plate, tebi 25 posto, a naci cemo nekoga da mu udijelimo i preostalih 25 posto.
koliko se sjecam RAK je odredio kaznu 100.000 RTRS-u prije par mjeseci i sad se svi usutali. kako se nepostuju drzavne institucije, dokle ce nas ponizavati? jel smo se za to borili? tacno mi bude zao sto sam vjerovala Aliji, nije nista se desilo od onog sto je obeco
Uzeše Nam Pos\'o
ovi fakat nisu normalni, usto što su bezobrazni.. to ti je kao kad zaradiš platu a onda ti dođe komšija i kaže daj meni pola, a ti svoju polovicu dijeli sa komšijom.. e jesu ovi iz vlasti pametni sa svojim zakonima