Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kazu da je sve nadjubreno dobro tamo. raste trava i do dva metra.
noz zica zlatarnica
REČE MI RATKO DA JE JE.BO 333 MAJKE SRE.BRE.NICE
@SK-urcina reci mami seljo da plahne guz-ove veceras ! Dolazim da je oplodim !
@ciciban-ce-to-raste i opet je zelena a vi tu nista ne mozete !
sta ima novo u Srebrenici, raste li trava
DA SE SJETIM MALO MAME DEŽURNIM ŽRTVAMA, \'\'ISTOČNOJ\'\' BAGRI! JEDINI KOJI VALJAJU SU IBRAN MUSTAFIĆ I HAKIJA MEHOLJIĆ
Mostarac-tisina gov-naru !!!! Kakav mostarac, pa zar tamo ima goh-vana ce.tnickih jos ! To smo mi iselili davno u genocidni entitet !
pa normalno je zbrinjavajuce smece da je to Republika Srska. stoko talibanska
\"REPUBLIKA SRPSKA\" ZABRINJAVAJUCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OD KAD POCE SARAJEVO X \"REPUBLIKA SRPSKA\" ? STA OVO ZNACHI?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
bravo SRBIJA je ih razbila ove svabe. bravo orlovi a dje je to srebrenica
Pa znali da ce Srbija da pobijedi pa ugasili signal...
Interesantno da su TV mereze Republike srpske objavile ovu vijest, prikazujuci u glavnom TV dnevniku Republiike Srpske plakate razapete izmedju stubova sa zastavama Republike BiH, dok su bosnjacki mediji potpuno ignorisali ovu herojsku odlucnost Ibrana Mustafica i Majki Srebrenice. Radi se o poznatoj strategiji bosnjackih politicara i medija kontrolisanih od velikosrpskog projekta koji obavjestavaju samo o porazima Bosnjaka, da bi se slomila svaka volja za otporom genocidnoj Republici Srpskoj. S druge strane, bosnjacki politicari i mediji iz sve snage sudjeluju u izgradnji \"stuba srama UN\" od starih cipela?! Ta akcija sluzi jedino da krivicu za pocinjeni genocid usmjerava sa konkretnih krivaca: Srbije, genocidne Republike Srpske, koja jos uvijek okupira 49% BiH, i njihovih marioneta medju Bosnjacima, na apstraktnog krivca UN, tj. cijeli svijet. To je jos jedan jeftin politikantski pokusaj protagonista specijalnog rata protiv BIH-e od Srbije i genocidne tvorevine!
ZJAVA PROF. BOYLEA POVODOM NAJNOVIJIHH DOGADJAJA U SREBRENICI Prof Boyle je dao slijedecu izjavu povodom razvoja ove situacije u Srebrenci: Zasto bi se Ibran Mustafic povinovao genocidnim monstrumima koji istrijebise 8,000 njegovih drugova iz Srebrenice? Zasto bi se Jevrej povinovao SS-u? Sjecam se da smo za vrijeme naseg marsa prema memorijalnom centru u Potocarima 11. jula 2005 za desetogodisnjicu genocida bili sa obje strane opkoljeni sa policijom Republike Srpske. Tada se predsedjnik Majki Srebrenice obratio meni rijecima: “Ovo su isti oni ljudi koji su pocinili genocid.” Historijski bi to bilo kao da su Jevreji odlucili da marsiraju prema koncentracionom logoru Dahau, a da je SS obezbjedjivao sigurnost. Ovo samo pokazuje koliko se oni plase Ibrana, Majki Srebrenice, zastave Republike BiH, Zlatnih Ljiljana itd. Mori ih strah zbog neciste savjesti, sto bi pravnici kazali.