Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam jedina budala u okruženju koja je plaćala rtv taksu.
Nema vi ste izgleda čuća
Odluka je prošla jer ste svoju politiku informisanja uskladili sa Dodikovom i Čovićevom politikom, a i sa politikom Fortine stranke, koja se ništa ne razlikuje od njihove.
Opstanak javnog emitera je važno nacionalno pitanje za BIH i svaki patriota mora podržati opstanak ovog medija. Koja to država nema državnu televiziju?
Postoji li ijedna država sa drzavnom televizijom sa bezveznijim programom? Drzavna televizija u kojoj se vrijeđa armija koja je odbranila ovu prciju? Potpuno beskoristan kanal koji ne gleda ni 0,2% stanovnistva.
Suhrete, glup si za medalje.
RTV Sadaka🤣
Reklame, reklame, reklame.... Kako kantonalni i drugi mediji žive. Podignite dupe za poslom i parama. Dosta ste bili paraziti. I, neću više da plaćam rtvrs i rtvhb!
Zašto ne tužite RTRS zbog 80 miliona duga. Šta radi 850 ljudi u sivom domu, gdje su pare?
Ko se sve utalio u tih 80 miliona pa ste nikemi spram tog duga.
"nijemi".
Svaka normalna država ima javnog emitera i to je čak jedan od preduvjeta za ulazak u EU.
Svaka normalna država prikuplja novac od svih građana BiH a ne samo od Bošnjaka.
@JohnyBosna zasto bi svaka normalna drzava prikupljala novac od BiH i njenih gradjana, prvo smisli sta oces reci, onda formulises i na kraju napises.