Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hmm ovo meni nema logike ja sam pretplatnik BHB-a Lukavac i nama su stalno ti tuzlaci iskljucivali i sjekli kablove.. svaka dva tri dana nije bilo kablovske jer je prolazio kombi ELTA MT-a i unistavao kućice i kablove... meni ovo nema logike .....
He-he-he, pogledajte vijest od 8. novembra: http://www.bhb.ba He-he-heee!
smijesno....kao i drzava nam u kompletu
Eto, tako to ide malim firmicama.... A giganti rade sta im volja: daju im opomene i sl. Pogledajte kako se tretira mala nepoznata firma -krivi su ali 50.000 vodi ih garant u bankrot - a politicari; a Sven Alkalaj? Gospodin je optuzen za \"sukob interesa\", i sta je bilo? Eto, putuje po Americi, laje i daje obecanja, trosi nase pare djubre hebrejsko! FUJ PRAVDA I RAK!
Velka stvar.Sigurno su im pricinil veliku materijalnu stetu(nisu mogli gledat hbni tv program,pristupat internetu,)Ovdje se trebalo sudit na sudu a ne da im RAK sudi.hbne budale.
a sa koliko je kaznjena PTPC?
to duplo boli