Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najnoviji nagibni voz-vlak koji vuce stara lokomotiva, i koji pet uz sav komfor i nagibanje ici 3 sata do Doboja i koji ce ici standardnih 9 sati do Zagreba !!! Vi niste normalni !
do Tuzle ti treba dva dana
@Atlantis sa skyscrapercity "A ovaj ko je utvrdio red voznje po kojem Talgo noci u Doboju i polazi u 3:49 treba biti objesen na Marindvoru. Koja "kvalitetna" konekcija iz Tuzle, kad lokalni vozovi iz Tuzle dolaze u 11:52 i 18:41?!? Dakle, osoba koja putuje vozom iz Tuzle treba da se vozi 1,5 sat do Doboja, u Doboju ceka 9 sati i onda jos 3 sata do Sarajeva, dakle 13,5 sati voznje vs 3 sata autobusom (Centrotrans vozi 3 sata, ima 13 polazaka dnevno i kosta 19KM)!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hej, vidi ih, imaju voz!!! A mi se moramo po trojica gurati u taksiju!!!
...uzviknuše Bake, Čova i Mile.
@RAMMSTEIN sta jedan taxi triiiiii taksija .................
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo bismiletom.
Cijena karte ista samo sto moraš plati i rezervaciju hahaaha Vazno je napomenti da je u ovaj projekt ukljucune i tuzla jer ce od doboja do sarajeva biti udobnije hahah
Sretnoo lijepu Higjenu voditi I dobru kontrolu drzati
ne interesuje me dok ne bude ili za zagreb ili za more. sta cu u doboju ?????
Pa kolika je ta standardna cijena karte
lijepo
Kako ce Tuzla biti ukljucena kad najblize sto prolazi ovaj tzv. "BH voz" je 70km od Tuzle!? Ko je ovdje lud?
Mislite talgo vagoni, jer je lokomotiva i dalje ona iz 1973
"Riječ je o savremenom, brzom nagibnom vozu " koji ce do Doboja da ide 3 sata,sorry koliko se sjecam i onaj stari sjebani voz je vozio takodje 3 sata,osim u udobnosti ne vidim neku razliku????
Ako je neko zaista zelio da ovaj voz ima smisla, trebao je prilagoditi red voznje prema radnom vremenu za ljude koji putuju i rade u Sa ( a nije ih malo na potezu od Zenice, Kaknja, Viskog). Vecina firmi i institucija u Sa radi od 8 do 17, tako da je bitno da vozovi dolaze u Sarajevo do 7:30, a da je povratak oko 17:30. U protivnom, vozovi ce biti nerentabilni i vozice se poluprazni, dok ce drumski saobracaj i dalje biti preopterecen.
ovo opet za potrebe predizborne kampanje...ebi ga.. znali si "nedzadi" da ce im posluziti svrsti. Mog'o bi svaki dan ponavljati kako bi bilo dobro da su nam izbori svake godine. Manje bi pravili sranja o rereferndumu, a imali bi vise vremena da zadive ovce, ovaj glasace kako oni toboze "rade" za NAROD...
CCCCCC 3 SATA DOBOJ SARAJEVO PA BRZE CU BICIKLOM DOCI KOJA KARINA OD VOZA.
Nije voz kar'na, nego manipulatori lažu, u pitanju su samo talgo VAGONI, lokomotiva je ista. Džaba ti najnoviji vagoni, kada je mašina iz 60-ih godina prošlog stoljeća.
@hogar_strasni Nije problem u lokomotivi, ona može i do 140 km/h. Problem je zastarjela i neodržavana pruga i zastrajela signalizacija.
veza modernim medj "podjeljennim", veza medj gradovima.. da je vise mostova da spaja, vozova da voze a manje zamisljenih crta koje dijele nas!
Relacija Sarajevo-Bihać .... nula bodova :-(((((
kakva je pruga, taj voz bi kretao ponedeljkom a stizao u utorak popodne :)
hahaha Ja taj jedva cekam :-)))) valjda i docekam.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zasto ne ide za Hercegovinu? Pa tu je jedino i obnovljena pruga.