Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je pameti pa da nakažemo mogućnost jačih odnosa sa Rusijom i Iranom. Ono zovneš Putina i Ahmu, provodaš ih malo kroz SA i BL i sutra dođe poziv u EU i NATO.
yebes NATO NATO = american empire weapon
Šuti i nikom ne govori, šifra sa talibanima je kelime i šehadet i na tebe ne pucaju. U gaće ne zaviruju.
Ja bih poslao Mirka i Slavka, a fon Štimler da im komanduje
raduješ se bezveze, neće pravi taliban pucati u talibane, a bošnjaci su slaveni kao i ti, valjda si naučio u školi
pa doduše valjo nam je nato 92.-e, pošteno nas je zaštitio od agresora, naročito su poveli računa o srebrenici, a i dan-danas da nas napadnu čete ili ujke, ma zaštitili bi nas ko palestince u gazi. biće ugođaj ovim vojnicima iz rs što putuju tamo, pucaće po muslimanima a drugi će im muslimani čuvati leđa. bijeda će stradati ko što je i navikla.
Samo šalji ovu novopečenu naciju \'bošnjaci\' pa nek se talibani međusobno rokaju...bit će manje zla na planeti
olizete mi guzova svi genocidasi a i bosanci nema Bosne bez SELAFIJA upamtite!!!!! kak ste glupi srbi nam ponovo noz stavljaju pod vrat a vi ih slavite bijedni moji bosanci idijoti ,neka njiha mi pravednici znamo pravi Allahov put BIH4EVER!!!
@pa naravno potpisujem! ali ne vidi glupi bosanac to....samo sanja o EU i bas tako sve ce nam resurse iscrpiti i ljude poslati da ginu,a nikakve koristi mi necemo imat....eto primjer Slovenija,koja je utrostrucila svoj vanjski dug od kako je usla u EU...pa zar treba da tonemo jos vise?
Naprave sranje u svijetu i angazuju male narode da ginu tamo. Ucjenjuju nas za nato i za EU. Sve se uvozi tako povoljno da se ne isplati ni kravu pomust u bosni. Ali i dali smo im doznanja svi mi koliko nam je stalo za tom EU. da ce prvo iskoristiti sve resurse zemlje prije ako inkad odobre EU. A Nato, pa to je drugi vid legije stranaca. Francuzi su to isprobali davno, posaljes strance da gine. Najveci cin das narednika, komanduje Englez ,Francuz i super.
eto za sta se bori \"nas\" predsjednik Komsic,kojeg svi toliko velicate.....pa normalno da ulazak u NATO automatski znaci,jedno i samo jedno,da ginete za glupi zapad i da ub*jate nevine ljude....sta ste vi ocekivali? hljeba i igara? **** vas vise i NATO I EU I cijeli ZAPAD...OTRIJEZNITE SE vec jednom
dzaba ti to dragane govoris. vidis da te nacionalisti odma pocinju prozivat.
\"draganBL\" JOMU, NE SERI
Dragane, kad budes u MO, svrati na kafu. :)
Kakve samo budaletine ostavljaju komentare...pa odbrana je primjer najbolje reforme u BiH i ukazuje na to da se majmunsko-lopovska vladajuca elita moze dogovoriti samo kad hoce(tj, kad se medjunarodna zajednica u velikoj mjeri uplete pa zavrne ruke). Inace...Narodu u BiH nikad nece biti bolje sve dok na izborima bira ljigacva poput M.Dodika i ostale ultranacionaliste koji igraju na kartu nacionalizma i velikosrpstva te na taj nacin jeftino kupuju emocije a samim tim i glasove gradjana.Od otcjepljenja nema nista, zasto se onda ne okrenuti napretku BiH i suzivotu.Pa pas i macka mogu zajedno a dva covjeka da ne mogu??? Ziv\'li