Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta mi imamo veze s tim. nek sei balye samie brinu o sebi.
treba podijelitii pod hitno tu krljavo retandiranu drzavu zvana bosna.
federacija je nasilu nametnuta tvorevina od strane usa, kao i cijela bosna. zato nikad nece ni profunkcionirati kao normalna drzava. bolje razlaz, nego ovako natezanje do beskraja.
PIC je upravu a ovi komentari nekih posjetitelja web stranice su samo pokazatelj koliko je narod neinformisan a ipak voli da komentarise. Ne znam sto se ne napravi rekonstrukcija FBiH? Ukinite jednostavno entitete. I bas bih volio da ne dobijemo kredit MMF-a. Da narod polupa SDA i SBiH centrale. Ili da i dalje cuclaju veslo koje im Tihic i Silajdzic bacaju.
Niko da preuzme odgovornost za stanje u Federaciji, u normalnim drzavama bi letile glave. Sutra ce i Haris i Suljo u ime svojih udruzenja haraclija da se operu od stanja u koje su doveli Federaciju i ponasati se kao da oni nisu bili vlast. A Harisov ministar Alic npr. samo na ugovore o djelu za nepismene stranacke podobnjake koje je angazovao da zarade sa strane iako ima 50% viska administracije je rasuo u 3 godine mandata preko 200 000 KM.
Najbolji nacin da se ustedi u BiH je da se raspusti entitska vlada i da se svi zakoni samo rjesavaju pod jednim krovom, sramotno je to da tako mala drzava ima 5 puta vise zaposlenih birokrata nego sto je potrebno, tome treba stati u kraj, pozatvarati lopove primjera Dodik i co.
Kredit po kredit = mir. To je nasa formula opstanka. Vlada Federacije BiH
Samo ih vi kreditno zaduzujte a oni nek uhljebljavaju nepismene podobnjake sa zavrsenim fakultetima po Kiseljaku, Fojnici, Kalinoviku idr mjestima na drzavne jasle i onako ce od tih kredita samo administracija imati koristi a vracat ce ih sirotinja robujuci kod privatnika po 12 sati dnevno.
@lazni pipo ,tj- milorade laktasenko, spiric i ti ste najveci rusitelji bih-e i blokirate reforme koja zahtjeva mmf i eu-a....................a o lopovluku svako zna kiliko ste do sada pokrali svi u genocidnoj, sigruno da vam nije do ustavnih reformi................nazalost niste samo ,svi predstavnici konstuitivnih naroda i dalje prodaju maglu o etitetima i nacionalnosti, bosnohercegovac ti je nacija pa i pukni, to ti je , a ako ti ne odgovara vracaj se u svoju maticu .................
Koga ba ovi genocidasi iz mmf-a plase!!! znajul oni da nas zmaj HARE ima para kod arapa orocenih i da sada samo na kamati zivimo a kad glavnicu podigne kupit cemo nuklearnu bombu i sagradit jos sto djamija BIH4EVER!
..ma bjaaaaaaaaaaaaziiiiiiiiiiiiiiiiiii