Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to ti jedna strasna firma. Strasne cijene, strasne plate, strasne usluge mobilne telefonije, strasna internet veza.... Sreca pa ne znamo za strah!!!
Licno mislim treba ostati vjeran BH- TELOKOMU , nek ostvaruje dobi, dragomije. Ali tu dobit trebalobi invenstirati u projekte kojisu bitni za nasu sredinu, kojice biti od vaznosti u buducnosti, kojice povuci druge faktore da pozitivno utice na buducnost.
Ma jeb'o to, nego ima l' đe šta za popit?
MISLE LI ONI KOGA ZAPOSLJAVATI???
kako i nece kad samo kradu......
da Bog da sve firme u Bosni radile ko telecom u Bosni, nebi vi nikome sad jebavali majku, nego bi kontali gdje bi potrosili pare na godisnjem Pozdrav iz Bagdada
Ma kad toliko kukate na telekome...koji ce vam kurac telefoni...dovikuj te se kao sto su vam djedovi radili...
ova govna sto se radi nacionalizma loze na telekom, kao bolje da nas nasi pljackaju nego drugi, pa vas stvarno, ali stvarno treba streljat.
jebem MAJKU SVIMA KOJI RADE U TELEKOMU, ZELIM VAM SAOBRACAJNU NESRECU, JEBEM LI VAM MRTVU MAJKU U GROBU UMRITEEE LOPOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
mislite ukupnu kradju od 150 mil
Samo BH telecom dolazi u obzir. Kakav Euronet, kakve pi*ke materine?? Bolje mi je da placam nasoj vladi,,, iako su shupci. Nego Svabama ili Hrvatima..... jer su oni tri put veci shupci.
Baš ste naivni, mislite da će vam Eronet dijeliti impulse i usluge na lijepe balijske oči?! Imam ja raje koja su u trenucima rezignacije prešla na Eronet, a sada na sav glas kukaju. Isto vam je to narode.
ma neka idu u 10000 pickih materina, bezbeli nece imati vise ovu dobit za jedno godinu -zivi bili pa vidjeli!
Vlada Federacije vlasnik BH Telecoma, a Hrvati svoj prodali Svabama? Sta su Hrvati dali vladi Federacije? Aluminijum? A ne to su dali Tudjmanovcima. Eronet? A to su prodali. Dotle Bosnjacki telecom daje godisnje vladi Federacije 90 milinceka za autceste?
S ovolikim ciframa koje pokazuju dobit BH telecoma, mnoglis u vec uvesti milion novih usluga i ugledati se na hrvatski telekom, kod koje g se vise i ne mogu pobrojati usluge. Oni nama tek sad daju kao uslugu FRIEND AND FAMILY. tome ste davno trebali razmisljati. Hvala bogu u Bihac uskoro dolazi Eronet i odmah prelazim n njihovu mrezu, jer ako nisat ljudi su fer, pa cesto daju popuste i poklone svojim korisnicima, a kad je BH telecom recimo za Bajram ili neki drugi praznik svojim korisnicima dao pa makar pisljivih 5KM. NIKAD. Prelazim na eronet taman nam uveli i MMS u medjuvremenu.