Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo iskljucuj kad sirotinji iskljucujete moze i njima
*ebo vas telefoni vise, eto jako bitna vijest...neko zagubio nalog za placanje (jedni ili drugi) i odmah se pravi neka frka oko toga. K'o da se nikom nije desilo slicno, samo eto sto su ovo velike drzavne kompanije pa nas mediji bombarduju time k'o da je ne znam ti sta. Eto firme koje obrcu stotine miliona nemaju par hiljada za telefon....
Lopovi
vruć je asvalt.
Kako pljackaju narod preko akciza.....
Ih doke je nekada bilo monopola na tržištu bilo je para i za Mošus Pejgamberov, sada otanjilo nema se više u Telecomu ni za sebe a kamoli za duldurenje religije, pa će ona na izborima za SDA a onda opet AKšamija nanovo ! A i ova se SIPA razletila oko pranja, pa ako i ne uhvati šta uletanjem uvijek će se naći hahal računa ko za dirkciju autocesta :))
dva broja ?
Bhtelecom izgleda očigledno gubi na tržištu pa nema halala ni za stranačke kolege iz skupštinskih klupa koji imaju famalije i u JP ceste koje su bajne ko i naši tajnoviti putevi.
saće im još malo kasnit plate. viber nema milosti
Mene zanima samo jedno,cim je telemach dosao na trziste i pruzio ukidanje flatrate,zasto BHTELECOM,nije prije ukidao flatrate??Zasto poslje telemacha pruza tu uslugu? Zato sto jednostavno gube korisnike,mnogi su otisli od Bhtelecoma i idu i dalje
Kreno uhljeb na uhljeba...
..hoće li da zovu s' moga 😂😂😂😂😂😂
Kupio focak sinu zvaku, mali zvace, zvace... Napuse balon i pukne zvaka(razlijepi mu se po licu), rece focak: "e je3a ti njoj mater vec"
Psshh_HARDCORE@ jesi ti jos uvijek krofna, a ja kroasan?
evo poklanjam dvije litre goriva kao dio programa uvođenja akciza da nam autoceste imaju telefon. kao zekat