Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sutra kada bude jedan predsdnik neki konj kao sto je Silajdzic niko od Srba i Hrvata se nikada nece sastati sa njim i onda nije BiH bosnjacka drzava nema veceg olosa i lazova u grupnom smislu od Bosnjaka i Siptara
(quote)Akademija je osnovana 2007. godine u SAD-u i okuplja stručnjake iz raznih naučnih disciplina iz BiH i Amerike, bez obzira na nacionalnu, vjersku i rasnu pripadnost, saopšteno je iz kabineta člana Predsjedništva BiH Harisa Silajdžića.(/quote) bez obzira na vjersku i nacionalnu a svi muslimani i tzv. Bosnje jel ovo slucajnost?
koji neandertalac
Fini fino Harise sam tak! BiH4EVER!