Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada ratni invalidi profiteru kola peru kada se borci pitaju zasto su branili ovu zemlju na TV-u samo seru otvaraju nove odbore da mogu kes da beru a mi cekamo u redu
Doris ,Doris UKINITE genocidnu tvorevinu koju ste namjetnuli nasoj drzavi i USTAV nase drzave Bosne i Hercegovine koji postoji vec od 1992-e godie,tihicu hinjo sto ne ustanes i trazis javno ukidanje genocidne,naravno dok ona postoji mozete svi lijepo krast i privilegijom svakom koja vam se pruza danasnjom katastrofalnom situacjom drzat narod u jednom zatvorenom krugu iz kojeg nema izlaske vec umiranja,dal naroda,dal drzave! BiH4EVER!
Da bogda vam Doris Pack došla u kuću.
baba tjeraj se u 3 p materine
Nnznam gos.Doris zasto se ne odavezete pameti pa se upitate zasto se neomoguci nasmetan povratak i u sve ostale dijelove BiH kao sto su Sarajevo,Mostar,Zenica,Knin,Kakanj,Tuzla.Busovaca,Travnik,Citluk,Gospic,Siroki brijeg i mnogo-mnogo drugih mjesta u FBiH i tamo ima nezamjrljiv broj zainteresovanih povratnika-nije samo jedan entitet u BiH i nisu samo;muslimani i hrvati koji su istjrani protjerani sa svoga ognjista,i nije samo Banjaluka grad i bih.I sve dokle god tako licemjerno nastubate, uz zastitu samo jednih uz napad i klevetu drugih-a to se veoma dobro vidi i sa politicarima nista se dobro nece postici ! Sobzirom da u VFBiH jos uvijek rade i nastupaju ptedratni ljudi koji su omogucili i veoma mnogo doprinijeli izbijanju rata na tim nasim prostorima,a vi im i sada dajete punu podrsku u svemu,sto ne prilici civilizaciji.Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"
Pa što ti gospodjo nisi radila sa Dodikom
Doris, oduvijek je trebalo preskociti zice Doris, ne plasi se ni mocvare ni perja, ni ptice Doris, oduvijek je pamet bila srcu nepoznata Doris, i dalje ce biti budala i rata
Bravo Doris tako se otkriva topla voda i retorički muti voda.A sad nastavi da iza scene podržavaš Dodika i jačaš RS te blokiraš zajedno sa renom,solanom i biltom ukidanje viza za bosance, bacajući naivnim prašinu u oči.
@DORIS woooow, Doris svaka cast. Da tebe nebi, nikad to nebismo skontali. Bas ti puno hvala.
Ne sekiraj se ti Doris,novi Prudski sastanak je vec najavljen a tu je i Tihomir Tihic cim se pocme ljuljati stolica Dodiku il istog pocmu napadati ovi iz Europskih institucija,Tihomir se odmah javlja sa novim Prudskim sastankom.Kad sam nedavno svom jednom prijatelju kazao da se Dodik previse igra i da bih mogao biti smjenjen,moj mi je prijatelj kazao ma nikad se to desit nece dok je Tihomira Tihica.VJEROVALI IL NE SVE VISE U TO VJERUJEM,MOJ GLAS NIKAD VISE.....
kamo srece da se narodi u BiH pomire.. Ovakve tuke poput ove bi bile ili nezaposlene ili bi radile u nekoj manjoj opstini u salter sali..
Neznam odkud joj cifre?Jel uradila popis stanovistva> RS zalaze za potpis stanovnistva cjele BiH, po nacionalnost ba da se vidi gdje je narod, i onda mozemo da pricemo o ciframa, a ne ovako.Cista propaganda, posjeca me na zapadnu mediju kad je govorila da su milione i milone hrvata i muslimana izginulo, a ispalo se da sve ukupno sa sve tri strane je 99 000. Vreme je da istina ispliva.
Ja doris kako si ti paglu to nije normalno. Na koje ti politicare mislis? Na dodika i....... Svi ostali su za BIH koju i ti navodno zagovaras. Ako ti neko smeta imas onu lijepu zgradu koju je dodik napravio i tamo se obrati i upitaj ga za sto se on zalaze i sve ce ti biti jasno
eki stara?
Jao srbi, pa sto ovo radite? Nije vam dovoljno sto vas svijet zna kao genocidni, kriminalci, ubice, kradete trezore po Svedskoj? Jao, pa vi ste BRE bruka od plemena, citava EU pise o tome, a sa-x jedino o dodiku. Hvala ti boze sto nisam srbin!