Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na bjelašnici kaze očekuje bolju sezonu!? na bazi čega?? sve isto kao prosle godine a oni bi "trebali dobiti nove snjezne topove", a sezona pocinje! Ista prica, iste lazi nesposobnih glupana iz godine u godinu. A potencijal propada, svijet nam se ismijava.
@LeicesterCity007 Pa, nije se ništa vele uradilo, ali moraš malo folirat, moraju ljudi doći! Ja sa ekipom stižem, bez obzira na sve, domaće je! Samo ne mogu razumjeti zašto sam masovno napadnut i dobio dislajkove, zato što sam napisao da se naši planinski potencijali moraju osposobiti za takmičenja Svjetskog kupa, jer je Sarajevo jedini olimp. grad bez takmičenja!! Izgleda da se nikom ne radi ovdje!!
@IbroSpahicReBorn Ja sam jednom gore pisao po snijegu i napali me oni iz zoija
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema nista ljepse od igranja fudbala zimi i voznje zicom ljeti :)
tako je
@Tetrapak Ja sam jednom gore pisao po snijegu i napali me oni iz zoija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nece biti snijega ni ove godine, unaprijed ko voli skijanje neg gleda gdje ce vani na skijanje.
Ako budu cijene iste kao i prosle godine nece biti ni slicna.
ako hoces nesto da unistis.daj SDA poltronu na upravljanje
Očekujem kraljevinu Bosnu ali nema je
Sezonska karta 13 miliona....
Sto se mene tice snijeg moze biti samo za Novu Godinu i to je dosta.
Strani portali pišu kako Ivanić kupuje Audi od 200k maraka , a Klixu je najvažnije skijalište koje većina građana BIH ionako neće vidjeti
danas sam prošao kroz Babin Do. Od promjena sam vidio samo nove gradjevine, a liftovi su stari, donirani, jos od prije 20 godina. Dakle, nema tu ni s od skijanja, pa prema tome, predvidjam još jednu godinu koju su pojeli skakavci
I LOVE WINTER
Napravićete četvorosjed u k i šestosjed u još većem k! Mamaru vam lažljivu! Ja, kao i zadnje 4 godine odoh da uživam u ski čarima Italije i Austrije, a vi možete si moj ski top gurnuti duboko u bulju.
Ovo zvuči ko hrvatski turizam, svake godine 10%više turista, a država diže kredite
Ni bog nam neda vise snijega. Iz godine u godinu sve manje snijega. Ako bude vise od 4 sedmice snijega bice bolje.
Slika br. 2, skakaona desno. Sjedneš na sanke pa u ploču...
Vidite da je u sarajevu otvoren hotel hills sa pet zvijezdica za ove silne turiste koji dolaze da zimuju kod nas. Bolje da su otvorili narodnu kuhinju da narod ne rovi po smecu trazeci hranu.
ljeto je bilo rezervisano za arapa.. de komsije malo se potrudite da nam rus puni planine u Bosni i Hercegovini, i nemoj da trose rublje, po mogucnosti nek budu kaemcici. :))