Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mir nije odsutnost rata neg vrlina covjeka po na osob... budimo samo covjek bez zivotinjskih nagona.
Hoće parlamentarci radit na uspostavi mirnog i sigurnog okruženja, prednjači ona rospija Markovićka a zdušno joj pomažu njeni partijski drugovi ... Toliko o miru i parlamentu ...
Hoće parlamentarci radit na uspostavi mirnog i sigurnog okruženja, prednjači ona rospija Markovićka a zdušno joj pomažu njeni partijski drugovi ... Toliko o miru i parlamentu ...
Isto tako Bakir, Salkić itd..
Bljak.
MARS GADOVI JEDNI NEHLJEBARSKI,MAAAAARS
Nije nikakvo mjerilo da ovi, njih nekoliko, dobro plačeni, razmatraju ovu temu, nego bi radi provjere pravog stanja trebalo provesti anketu, ako ne referendum, koliko nas je za rat.
Loš mir ili dobar rat, pa izvoli. Rat nastaje kada dijalog prestane, a po svoj prilici, dijalog je zapeo i rezultata nejma pa po tom, što god zec duže čeka zore, po sebe gore.
Najočiji primjer kako ligarhija spinuje naarod. Mir je smrt za narod a rat protiv vlasti budućnost za narod.
i ko će raditi na miru? ovi što se huškaju svaki dan mđeusobno? smešno
Kaže Poslanik s.a.v.s:" Ova vjera će dospjeti tamo gdje dospijevaju dan i noć, i neće ostati nijedna kuća, bila ona od čerpića ili kože, a da u nju, s Allahovom dozvolom, neće ući islam, s ponosom za onoga koji ga prigrli i poniženjem za onoga koji je odbije."
jel šta reko taj tvoj za kuće od cigle betona stiropora??
valja uništit jedno 500 miliona budista i animalista, te milijardu kršćana... to vrijeme neće brzo?
Malo se jelly, malo se pilo ...
U lagostanju i miru se moze zivjeti u svakoj drzavi gdje su svi narodi ravnopravni. Svakom isto pravo, bez obzira na vjeru i porijeklo. Svako mora imati pravo na rad, skolstvo, liječenje, zastita i sve sto pripada jednom gradjaninu demokratske drzave. To BiH nema i neće imati dokle god vladaju nacionalisti... političari i vjerski lideri ne mogu skupa upravljati demokratskom drzavom.
@MP... Nema to hoće, nego šta se mora činiti za napredak jedne drzave. Svi rukovodioci BiH su isti, u pet deka. Skupa sjede, skupa korupcija, a narod huškaju četvrtinu vijeka. ... loptu prebacivaju jedni drugima.
@MPower a da se malo raspitaš o uređenju tih zemalja koje spominješ a mazlume?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da nije takvih kao ovi sto ovdej o 'miru' govore, onda o miru ne bi trebalo 'govoriti' nego bi mir bio nasa stvarnost. Lazljivci, propagandisti i oportunisti koji konstanto rade na self-promociji govoreci o ovakvim temama.
Ne znam sta te osobe pricaju, a iskreno me i ne zanimaju. Koliko znaju pokazuje stanje u kojem se drustvo nalazi. No, postoji samo i iskljucivo samo jedna stvar za koju se zna da cuva mir: balans straha, to jest balans u naoruzanju i balans u finansijskoj moci. Palamudjenje o nekakvoj brizi itd itd ... klasicna ubleha, kad tako nesto cujes znas da osoba nema pojam o cem govori.
I tako se Muslimani oladiše od referenduma. Malo kmačali, vidili nema vajde i poklopili se. Tako i treba.
tako ce biti i 2018, Mile je i raspisao ovaj referendum da izvidi situaciju..medjunarodna zajednica i bosnje kmecali 3-4 dana i to je to.Znaju oni da se jos jedna agresija na Srpsku nikako ne bi isplatila
Prvi koji će čestitati Dodiku biće Bakir. Volim inteligenciju internet bošnjaka.